workshop + Coaching

van creatieve foto's naar een album vol herinneringen

frame the day

IN DEZE ONLINE INSTAGRAM CURSUS DEEL IK MET JOU HOE JE GEMAKKELIJK ALLEDAAGSE SITUATIES OP EEN TOFFE MANIER KAN VASTLEGGEN MET WELKE CAMERA DAN OOK. IK HELP JE ORDE TE SCHEPPEN IN DE FOTOCHAOS OP JE TELEFOON EN HARDE SCHRIJF, ZODAT JE JAARLIJKS EEN MOOI ALBUM KAN MAKEN VAN ALLE HOOGTEPUNTEN EN VAKANTIES.

MEER INFO

WACHTLIJST VOOR EDITIE SEPT 2021

"Wauw, wat is dit wederom een geweldige cursus. Ik had The New Epic ook gevolgd en ben heel blij dat ik het nu weer gedaan heb. Je legt zo fijn en rustig uit! Echt top Wianda!!!"

Marloes verhoeven fotografie

"Het was een hele goede workshop. Ik heb een mooie afwisseling ervaren tussen de onderwerpen. Leuke twist dat je ook het maken van albums laat zien, dat is bij mij het onderdeel dat vaak blijft liggen. Je hebt me geïnspireerd om dit op een hele leuke manier op te pakken! Dankjewel!"

ARANKA KUIPERS

Storytelling from the heart

the new epic

IN DEZE ONLINE INSTAGRAM CURUS DEEL IK MET JOUW MIJN VISIE OP STORYTELLING. JE LEERT HOE JIJ AUTHENTIEKE VERHALEN KUNT VERTELLEN ALS FOTOGRAAF, ZONDER SITUATIES NAAR JE HAND TE ZETTEN OF TE BEÏNVLOEDEN. JUIST DOOR DICHT BIJ JEZELF TE BLIJVEN EN TE WERKEN AAN EEN FIJNE RELATIE MET JE KLANTEN.


MEER INFO

SCHRIJF JE IN VOOR DE EDITIE VAN 2021

"Ik heb Wianda door deze cursus leren kennen als een warm, eerlijk, mooi en kwetsbaar persoon. Eigenlijk precies waar deze cursus over gaat. Het is mooi hoe de focus ligt op het verhaal en dat elk verhaal de moeite waard is om vast te leggen. Bijzonder om dat via deze cursus nog meer te beseffen. Dat is waar dit mooie vak om gaat. Dankjewel lieve Wianda voor je kwetsbaarheid!"

Maria de Bruin

"Wianda geeft je zo'n eerlijk en mooie workshop waardoor je fotografie-drive nog veel meer intentie krijgt en geprikkeld wordt om naar jouw kern te komen. Wianda is fijn om naar te luisteren, open, duidelijk en eerlijk. Geen oppervlakkige cursus met trucjes maar diepgaand en leerzaam. Een absolute must- do!"

Kristel (koester fotografie)

DAY

one on one

Deze mentor sessie zijn in real life en zijn zo vormgegeven dat ik je in een halve dag probeer zoveel mogelijk te leren. We starten met een vragenuurtje waarin je de vragen kunt stellen die je hebt voorbereid. Zodat ik je zo goed mogelijk kan helpen daar waar je het nodig hebt. Dit kan gaan over site strategieën, je prijzen, het vinden van jou eigen stijl en huismerk, etc. Daarna gaan we samen een shoot doen die ik heb geregeld zodat we samen kunnen fotograferen terwijl ik je laat zien hoe ik werk, hoe ik stelletjes comfortabel voor de camera krijg en wat ik doe om ze zo mooie en liefdevol in beeld kan krijgen. Ook laat ik je zien hoe ik gebruik maak van het licht, waar ik op let en wat ik belangrijk vind voor de compositie van het beeld. Daarna gaan we een hapje eten en laden we ondertussen je foto's in. Die gaan we vervolgens samen editen en ik leg je zoveel mogelijk uit hoe ik werk. Daarna ga ik nog door je website en portfolio voor een kritische maar leerzame blik (en natuurlijk wat lekkers) waarna we de dag afsluiten! 

Deze sessies zullen plaatsvinden in de omgeving van Lichtenvoorde, Gelderland waar ik woon en duren 6 uur. Meer uren bij boeken is uiteraard mogelijk. Mail mij en dan plannen we samen een dag om aan de slag te gaan!

Josan van den BRoek
Stories by Josan

‘Wianda heeft me op een hele fijne manier handvatten geboden om verder aan de slag te gaan met mijn fotografie. De vragenlijst vooraf hielp me om mijn leerpunten inzichtelijk te maken zodat we ook echt konden doorpakken. We hebben samen goede stappen bedacht voor mijn bedrijf en ik kon er meteen volle bak mee aan de slag. Super fijn! De sessie was gezellig, heel doeltreffend en ik wist meteen daarna wat me te doen stond. Ik ben met heel veel energie en ondernemerszin naar huis gegaan.’

PER UUR

COACHING

Bouwen aan jou droombedrijf in een half jaar of jaar. In een aantal sessies gaan we samen aan de slag om jou bedrijf in te richten zoals jij dat wilt. Of het nou gaat om een specifiek project of om je hele bedrijf naar de next level te tillen. Om je van hobby naar prof te maken of om je hele strategie en branding onder de loep te nemen. Je kan het programma zo maken dat het voor jouw werkt. Wil je elke maand aan de bak, dan kies je voor het intensieve half jaar traject, wil je graag rustig de tijd nemen dan plannen we elke twee maanden een sessie en gaan we samen een jaar aan de slag. 

Colette van Aggelen - Photography

Ik liep eigenlijk een klein beetje vast, er moest iets gaan gebeuren om verder te komen als fotograaf. Toen heb ik contact opgenomen met Wianda. Ik kreeg een vragenlijst toegestuurd zodat we daarmee aan de slag konden gaan. We hebben heel veel dingen besproken, zij heeft mij erg geholpen om te kijken waar mijn focus ligt en wie ik zelf ben en waarom ik eigenlijk graag fotografeer. Daarna hebben we het over mijn prijzen en site gehad. Wauw, er ging een nieuwe wereld voor mij open. Het heeft mij onwijs veel nieuwe toffe opdrachten gegeven. Na de sessie zat ik helemaal hyper in de auto en had ik super veel inspiratie en zin om alles uit te werken. Er is een knopje om gegaan en ik ben meer gaan geloven in mijzelf. Je bent een topper en mega eerlijk, precies wat ik nodig had! Dankzij Wianda ga ik vanaf 1 mei als fulltime fotograaf aan het werk, wauw hoe cool is dat! Bedankt voor je super fijne advies!

VERSTUREN

heb je nog vragen?

Stel ze gerust hieronder.

Thanks!

Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.