Genieten van de wind in je haren en niet bang om buiten de begaande paden te treden? Het zand tussen je tenen en een lach op je gezicht. Mijn werk past bij levensgenieters en avonturiers die grenzeloos verliefd genieten van het leven. Mag ik ook jullie buitenlandse bruiloft vastleggen?

Non-traditioneel, intiem en persoonlijk. Ik documenteer rauw en eerlijk op een elegante manier met een persoonlijke touch en ben altijd op zoek naar de romantiek en schoonheid die jullie verbindt. Voor mij gaan bruiloften over veel meer dan alleen elkaar het ja-woord geven. Het is een dag of weekend waarbij je met je meest dierbaren de liefde viert! Niet alleen de liefde die jullie verbind, maar ook de liefde naar familie en vrienden toe.  Bruiloften waarbij mijn stijl optimaal naar voren komt zijn anders dan anders, durven de diepte in te gaan en zijn avontuurlijk. Maar bovenal bruiloften die bruisen van energie, met een voelbare deken van liefde.


Om elk bruidspaar de persoonlijke aandacht en beste kwaliteit te bieden fotografeer ik een maximaal aantal bruiloften per jaar. Wees er dus op tijd bij om teleurstellingen te voorkomen. Mijn prijzen beginnen vanaf €1880,- voor zes uur fotografie, inclusief een mini-designalbum. Dit kunnen jullie uitbreiden naar jullie wensen en smaak, geheel passend bij jullie dag.

Uiteraard hoort daar een prachtig handmade trouwalbum bij als pronkstuk na afloop van jullie bruiloft. Omdat ik grote waarde hecht aan een mooi trouwalbum, werk ik alleen samen met de beste leveranciers. Er wordt veel aandacht besteed aan het selecteren, opmaken en drukken van jullie album. Het is een levensboek vol herinneringen om van te genieten!

Stuur gerust een mailtje voor het ontvangen van mijn persoonlijke weddingbrochure met alle details en aanvullende informatie.

met liefde

Ik wil je laten herinnEren

Wauw, wauw, wauw... Super gaaf! Dat Zijn echt super mooie foto's! Wat gaaf om nu al wat te zien! We hebben een geweldige dag gehad! En wat was het fijn om jouw in de buurt te hebben! Als top fotograaf, maar ook als mens, super lief met goede tips en hulp. Je bent een mooi mens.

om jouw in de buurt te hebben"

"En wat was het fijn

Sander&Leonie
TEnt in tuin - Achterhoek 

I cried - more than once, twice. Jeetje Wianda.

Tjonge, dit hadden we nooit verwacht! Dit is meer dan fotografie, zelf herbeleef ik de dag weer opnieuw...

Lost for words, dit is mijn gevoel. Intens. Ik, wij, danken je wederom.

Dit is mijn gevoel. Intens"

"Lost for words

Denise&Stefanos
Rotterdam, citywedding

Wianda heeft onze Italiaanse bruiloft op een prachtige manier vastgelegd. Foto's spreken voor zich... dus ik hoef niets te zeggen over hoe goed ze is. Wat ik wel kan zeggen over Wianda is het volgende: - Ze regelt shit: tight schedule? Binnen no time heeft ze iedereen bij elkaar. - Pijn aan je voeten? Niet zeuren... ze loopt minimaal een marathon om de mooiste shots te krijgen. - Ninja skills: heeft ze. Je ziet haar bijna niet, maar achteraf blijkt toch dat ze alle mooie momenten heeft vastgelegd. - Licht: check toch maar de foto's. Hier is ze heel goed in. - Bovendien is ze ook nog eens een hele leuke meid. Geen typische fotograaf, maar daarom des te meer een aanrader. We vonden haar geweldig.

we vonden haar geweldig.

Geen typische fotograaf

Nathalie&Daniel
A stunning wedding in Italy

Echt... niet normaal. Je hebt het zo mooi in beeld gebracht. Er zitten echt zoveel mooie foto's bij! We zijn heel blij dat je erbij was en dit resultaat... We zijn blown away. 

wij zijn
Blown away!"

"Echt... niet normaal

Martijn&Daphne
A intimate gardenwedding

We zijn zó blij met onze keuze voor Wianda als onze fotograaf! Ze heeft echt oog voor sfeer en details en weet de emoties op een prachtige manier vast te leggen. En wat superfijn is, is dat alles op een heel ontspannen en relaxte manier gaat waardoor iedereen zich op z'n gemak voelt bij haar! We kregen van mensen te horen dat ze het jammer vonden dat ze Wianda nog niet kenden toen ze zelf gingen trouwen, dat zegt toch genoeg?

met onze keuze voor wianda!"

"We zijn zó blij

Jentske & Edwin
Stunning city wedding

Mijn werk is te vinden op de volgende plekken   online of in drukvorm:

Award - Masters of Wedding Photography NL, Be & Lux - 2017

STAY IN TOUCH