Van creatieve foto's naar een album vol herinneringen

frame the day

In deze online Instagram cursus deel ik met jou hoe je gemakkelijk alledaagse situaties op een toffe manier kan vastleggen met welke camera dan ook.  Ik help je orde te scheppen in de fotochaos  op je telefoon en harde schrijf, zodat je aan het einde van de cursus jaarlijks een mooi album kan maken van alle hoogtepunten en vakanties.

Kleine alledaagse momenten op een speelse en authentieke manier kan vastleggen met je telefoon of camera.
Creatieve foto's maakt door te spelen met lichtgebruik, compositie en verschillende standpunten.
De rode draad van mooiste momenten terug vindt in de duizenden foto's op je telefoon of harde schrijf,
Elk jaar gemakkelijk een mooi album kunt maken van kleine en grote momenten uit je dagelijks leven.

Leer hoe je met veel plezier...

binnen 1 week leren hoe je de mooiste foto's kan maken voor maar €99.

190 cursisten GING JE VOOR. ZE GAVEN DE CURSUS EEN

9.1

albums gemaakt in de afgelopen jaren

MEDE CURSISTEN
GINGEN JE VOOR

ervaring als fotograaf in binnen- en buitenland

+200

+ 8 jaar

+ 200

Ik hoor vaak van vriendinnen of mijn (schoon)zusjes dat ze enorm veel foto's maken en daar vervolgens weinig mee doen. De helft is onscherp, de kwaliteit is niet top en ze komen er maar niet aan toe om ze uit te zoeken en er een album van te maken. 

Ze hebben ergens een doos met honderdend foto's, een harde schrijf zonder structuur en soms zelfs alleen maar foto's op hun telefoon. Zo zonde! (en niet zonder risico, want wat als je telefoon crasht?)

Als je het overzicht kwijt bent in de foto chaos, wordt de stap om een album te maken alleen maar groter, want waar begin je? De jaren en momenten stapelen zich op en het werk wordt alleen maar meer. 

Mijn moeder heeft vroeger tientallen albums voor mij en mijn zusjes gemaakt. Elk hebben onze eigen serie albums en er zijn ook nog familiealbums, een dierenalbum, een boerderijalbum en verschillende vakantiealbums. Ik kijk deze albums nog regelmatig door en ben mijn moeder enorm dankbaar dat ze hier zoveel liefde en aandacht in heeft gestoken. 

Ik heb dit van haar overgenomen en maak elk jaar een album met de kleine en grote hoogtepunten van dat jaar. Ik verzamel al onze reizen en vakanties in verschillende albums en heb zo al een mooie collectie ontwikkeld waar ik regelmatig met enorm veel plezier doorheen blader.

Ik heb hier voor mezelf een fijn systeem in ontwikkeld zodat ik met gemak een mooi verhaal kan maken uit de duizenden foto's die op mijn telefoon, camera en harde schrijven staan. De foto's zullen op deze manier niet verdwijnen in de krochten van mijn telefoon; Ik maak ze tastbaar in een mooi album. Want ik weet hoe juist die kleine momenten met de jaren steeds waardevoller worden. 


mijn missie

Orde in de chaos

modules

Creatief met kurk in 3 hoofdstukken

praktische tips&tricks in 3 hoofdstukken

orde in de chaos

chef album

live Q&A

e-book met fijne tools

Vandaag gaan we creatief aan de slag. Hoe zorg je voor meer creativiteit en speelsheid in je foto's? Ik geef je tips hoe je meer variatie in je foto's kan krijgen en help je bij zo mooi mogelijk vastleggen van alledaagse momenten. 

Hoe maak je de mooie foto's met je telefoon of camera? Ik laat je zien dat je met een aantal simpelen trucjes nog meer uit je telefoon of camera kunt halen en hoe je met behulp van het juiste lichtgebruik en compositie betere foto's maakt 

Een jaar album maken van begin tot einde. Ik neem je mee aan de hand van het maken van mijn eigen jaar album van 2019 en laat je stap voor stap zien hoe ik de foto's selecteer uit de duizenden foto's op mijn telefoon en harde schrijf, waar ik op let en hoe ik structuur aanbreng in de chaos.  

Vandaag leer ik je hoe je van je foto's een mooi album kunt maken, ik deel waar ik op let bij het maken van een album en hoe ik zorg voor een mooi geheel. Ik deel allemaal tips en truckjes om jou albums nog mooier te maken!

Een uur lang beantwoord ik al je vragen over de cursus en help je waar nodig. Je kunt deze Q&A later in alle rust nog eens terug kijken. 

E-book met alle tips en tricks voor je telefoon of camera. Ik deel onder andere een aantal fijne edit apps en aantal adresjes om je foto's en albums te laten drukken. Daarnaast vind je hier een uitgebreiden samenvatting van de voleldige cursus. Alle moduels, hoofdstukken en opdrachten komen hierin samen. Een fijn digitaal handboek om altijd op terug te kunnen vallen.

Inhoud van de cursus

module 1

Module 2

MOdule 3

Module 4

einde traject

bonus

doe je mee? je kan gelijk aan de slag!

BONUS VIDEO 

Een speciale bonus video waarin ik je allemaal tips & trick meegeef speciaal voor het fotograferen met je telefoon. 

'Van duizenden foto's op je telefoon naar een jaarlijks album vol hoogtepunten.'

+ Leren via Insta-video's
+ Live Q&A
+ Instagram Community
+ 9 video's bomvol informatie 

Je kunt betalen met iDeal, PayPal of bancontact. Uiteraard krijg je er gewoon een factuur bij.

Deze cursus kun je helemaal in je eigen tijd volgen: In totaal kost het je ongeveer 4.5 uur om de modules, e-book met opdrachten en de live Q&A te doorlopen.

nu €99 incl btw

De cursus

wat?

in het kort

NIEUWE EDITIE START begin 2022

+ Toegang tot de online Instagram community t/m half december
+ 9 video's bomvol informatie 
+ Gemakkelijk leren in je eigen tijd via Instagram video's online.
+ Een Live G&A van 1 uur aan het einde van het traject
+ Een e-book met alle tips&tricks voor betere foto's (t.w.v €39)
+ Tips waar jij je foto's en albums kunt laten drukken.
+ Kortingscode bij de album leverancier
 

van €195 nu voor maar €99 incl. btw

GESLOTEN

Deze cursus heeft een totale waarde van €360,- 

Doe gezellig mee:
scoor je eigen ticket en start meteen!

scoor hier
je ticket en je krijgt gelijk toegang tot de cursus!

veelgestelde vragen

Waar vindt de cursus plaats?

Online! Je kunt de cursus volgen via een geheim Instagram account, waar je een maand lang toegang tot hebt. Je kunt de modules dus in je eigen tijd doorlopen.

kan ik halverwege aanhaken?

Dit kan, maar dan volg je de cursus in je eigen tempo met al het materiaal wat online staat. Ik ben zelf de eerste week actief in de groep.

Ik heb geen camera, kan ik toch mee doen?

Dat kan zeker! Je hebt vast wel een telefoon waar je foto's mee kunt maken, dat is het belangrijkste. Met welke camera of telefoon je ook fotografeert; deze cursus is geschikt voor iedereen!

Waar kan ik terecht met vragen tijdens de cursus?

Ik ben gedurende de eerste week actief aanwezig op Instagram én ik geef in de laatste week een live Q&A waarin ik al je vragen zal beantwoorden. Ook kun je per module reageren onder de bijpassende foto's in het Instagram feed, zodat je kunt sparren met collega's en onderling tips kunt uitwisselen binnen de community. 

hoe lang duurt de cursus?

Dat kun je helemaal zelf bepalen: Er komt er elke dag gedurende een week modules online en er is een live Q&A aan het einde van het traject. De video's in IGTV blijven vervolgens nog een maand online en kun je ze rustig nog eens doorlopen. Je kunt zelf je eigen tempo bepalen en de video's bekijken wanneer je wilt. 

De modules blijven een maand online staan en per module kost het je ongeveer 15-30 minuten om hem te doorlopen. Daarnaast krijg je opdrachten die je in je eigen tijd kunt maken.

Ik kan de week van de cursus niet, wat nu?

Dat is helemaal niet erg. Je heb 1,5 maand toegang tot het account en je volgt de cursus in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt. Natuurlijk is het het leukste als je meteen vanaf het begin mee kan doen, maar ik vind het zelf bijvoorbeeld altijd fijn om gewoon in mijn eigen tempo te werken, dus voor ieder wat wils.

Ik heb geen iphone, kan ik toch meedoen?

Ik geef qua telefoon de voorbeelden met een Iphone, maar deze zijn ook van toepassing op andere toestellen. 

Ik heb deze cursus al een keer gedaan. Krijg ik korting als ik nog een keer wil mee doen? 

Yes, absoluut! €74 zelfs. Als je in de check out op de vraag 'heb je een kortingscode' drukt, dan kun je daar de code 'YESNOGEENKEER' invullen. Druk op het groene vinkje en dan wordt de code verrekend. De cursus kost dan maar €25. Mega leuk dat je er weer bij bent!

Wel ben ik mega streng met controleren; als je de code gebruikt zonder dat je hebt meegedaan kom je op de zwarte lijst en mag je nooit meer deelnemen aan een cursus van mij. Streng, maar het is soms helaas nodig. 

VERSTUREN

heb je toch nog een vraag? laat het me hieronder weten.

Thanks!

Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.