find your voice

workshop

We bevinden ons in een verzadigde markt. Er komen steeds meer bruidsfotografen bij en goed kunnen fotograferen is allang niet meer genoeg om succesvol te zijn. 

Wij geloven dat een van de sterkste eigenschappen die je als fotograaf kunt hebben een unieke, eigen stijl is. Een fotografie stijl én bedrijf dat in het verlengde ligt van wie jij zelf bent.

Natuurlijk gaan we in deze workshop een hele hoop van onze eigen ervaring, kennis en workflow met jullie delen. Maar wel altijd met de intentie jullie te helpen een eigen manier te ontwikkelen. Om nog verder te groeien binnen jouw stijl, jouw ideale klant aan te spreken en jouw dromen waar te kunnen maken. Vandaar dat we ook een kleine groep aanhouden en er dus beperkt plek is! ARE YOU READY FOR IT?

28 / 29 / 30 MEI 2018

Meer info

Fine art photographer. Storyteller. Creative at heart. Hopeless Romantic & Traveler.

Raisa zwart

Wianda Bongen

Adventurous wedding photographer. Ambitious. Energetic. Full of passion.

Complilatie foto's van Raisa & Wianda

Het opzetten of runnen van een eigen bedrijf gaat met vallen en opstaan, soms kun je de hele wereld aan om vervolgens van ellende bijna de handdoek in de ring gooien. Het ondernemen is echt geweldig, maar kan ook voor veel frustraties zorgen. 

Hoe ontwikkel ik een persoonlijke stijl en branding?
Wie zijn mijn droomklanten en hoe kan ik die bereiken?
Mijn foto's zijn niet slecht en toch trek ik de verkeerde klanten aan, wat kan ik doen?
Hoe zorg ik ervoor dat mijn klanten mij vertrouwen en ik foto's kan maken die vol emotie zitten en niet geposeerd zijn. 


Vragen die mij vaak gesteld worden en waar ik mijzelf ook doorheen heb geworsteld tijdens het opzetten en runnen van mijn bedrijf. Ik vind het geweldig om ambitieuze ondernem(st)ers te helpen hun bedrijf naar een hoger plan te tillen. Soms heb je net dat ene duwtje in je rug nodig om een nieuwe weg in te kunnen slaan. Of het nou gaat om branding, doelen stellen, een eerlijk portfolio advies of juist je workflow aanscherpen zodat je efficiënter kunt werken. Ik help je graag verder om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen. In een persoonlijk gesprek gaan we samen je bedrijf onder de loep nemen en zorgen dat jij nieuwe stappen kan nemen om jou bedrijf tot een succes te maken. Ik zal je kritische vragen stellen en waar nodig handvatten aanbieden zodat je met een hoofd vol ideeën en nieuwe energie de deur uit gaat. Klaar om met jou bedrijf te knallen!
one-on-one mentor sessions

Duur: ca. 2 uur - Kosten: €269,- (excl btw)

Waar kunnen we mee aan de slag?
- natuurlijk poseren en aansturen
- Je ideale klant 
_ Doelen stellen
- Workflow
- Portfolio advies
- Branding
- Website

Een mentor sessie duurt ca. 2 uur en vind plaats in Aalten of via Skype. Een maand na het gesprek hebben we weer even contact om te bekijken hoe het gaat en waar nodig geef ik nog wat laatste tips&tricks. Heb je interesse of wil je de informatiebrochure ontvangen? Stuur gerust een mailtje naar info@wiandabongen.com of laat hieronder een berichtje achter. 

VERSTUREN

Let's get in touch!

Yay!
Hij is onderweg!

Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

STAY IN TOUCH