Coaching

 Tijdens een mentor sessie behandelen we een specifiek onderwerp waar jij binnen je bedrijf tegenaan loopt. Dit gaan over je website, de stap van hobby naar prof, marketing, social media, poseren, noem het maar op. 

Een mentor sessie is €350,- en duurt 2 uur. Vooraf krijg je een vragenformulier zodat ik goed weet waar je tegenaan loopt en waar ik je mee kan helpen. Ik ben een open boek, dus vraag wat je wilt! Mentor sessies vinden bij mij thuis in Lichtenvoorde plaats of via Skype
Mentor sessie

Josan
van den BRoek
Stories by Josan

‘Wianda heeft me op een hele fijne manier handvatten geboden om verder aan de slag te gaan met mijn fotografie. De vragenlijst vooraf hielp me om mijn leerpunten inzichtelijk te maken zodat we ook echt konden doorpakken. We hebben samen goede stappen bedacht voor mijn bedrijf en ik kon er meteen volle bak mee aan de slag. Super fijn! De sessie was gezellig, heel doeltreffend en ik wist meteen daarna wat me te doen stond. Ik ben met heel veel energie en ondernemerszin naar huis gegaan.’

Deze mentor sessie zijn in real life en zijn zo vormgegeven dat ik je in een halve dag probeer zoveel mogelijk te leren. We starten met een vragenuurtje waarin je de vragen kunt stellen die je hebt voorbereid. Zodat ik je zo goed mogelijk kan helpen daar waar je het nodig hebt. Dit kan gaan over site strategieën, je prijzen, het vinden van jou eigen stijl en huismerk, etc. Daarna gaan we samen een shoot doen die ik heb geregeld zodat we samen kunnen fotograferen terwijl ik je laat zien hoe ik werk, hoe ik stelletjes comfortabel voor de camera krijg en wat ik doe om ze zo mooie en liefdevol in beeld kan krijgen. Ook laat ik je zien hoe ik gebruik maak van het licht, waar ik op let en wat ik belangrijk vind voor de compositie van het beeld. Daarna gaan we een hapje eten en laden we ondertussen je foto's in. Die gaan we vervolgens samen editen en ik leg je zoveel mogelijk uit hoe ik werk. Daarna ga ik nog door je website en portfolio voor een kritische maar leerzame blik (en natuurlijk wat lekkers) waarna we de dag afsluiten! 

Deze sessies kosten €1200,- en zullen plaatsvinden in de omgeving van Lichtenvoorde, Gelderland waar ik woon en duren 6 uur. Meer uren bij boeken is uiteraard mogelijk. Mail mij en dan plannen we samen een dag om aan de slag te gaan!een op een dag

Maaike Kolner Photography

"Ik vond het ook super gezellig en leerzaam! Bedankt hiervoor!"

Bouwen aan jou droombedrijf in een half jaar of jaar. In 6 sessies gaan we samen aan de slag om jou bedrijf in te richten zoals jij dat wilt. Of het nou gaat om een specifiek project of om je hele bedrijf naar de next level te tillen. Om je van hobby naar prof te maken of om je hele strategie en branding onder de loep te nemen. Je kan het programma zo maken dat het voor jouw werkt. Wil je elke maand aan de bak, dan kies je voor het intensieve half jaar traject, wil je graag rustig de tijd nemen dan plannen we elke twee maanden een sessie en gaan we samen een jaar aan de slag. 

De kosten voor coaching zijn 6x €340,-. Wil je meer info? Stuur snel een berichtje en dan mail ik je mijn info brochure toe.

Ik neem maar een beperkt aantal fotografen per jaar aan, dit om kwaliteit te kunnen garanderen. Voor dit jaar heb ik nog plek voor 1 persoon. 


coaching

VERSTUREN

Let's get in touch!

Yay!
Hij is onderweg!

Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

STAY IN TOUCH