MENTORING

Ik bied een 1,5 uur duurde sessies aan waarin we samen kunnen praten over van alles. Van poseren, editing en het boeken van je ideale klant tot aan marketing, sociale media en je website strategies inzetten, of niet te vergeten hoe ga je van je hobby je beroep maken? Kortom, het kan over een onderwerp waar jij tegenaan loopt binnen je bedrijf of waar jij graag aan wilt werken.

Deze skypesessies zijn €290,- en zijn te boeken wanneer we beide kunnen. Ik ben een open boek, dus voel je vrij alles te vragen en ik zal je zo goed mogelijk proberen te helpen gedurende ons gesprek. Mocht je vragen hebben; let me know!
skype sessie

Naast skype sessies kunnen we ook in real life afspreken. Mentorsessies vinden bij mij thuis in Aalten plaats en tijdens deze sessie behandelen we struikpunten waar jij binnen je bedrijf tegenaan loopt. Dit gaan over je website, de stap van hobby naar prof, marketing, social media, poseren, noem het maar op. 

Een mentorsessie is €350,- en duurt 2 uur. Vooraf krijg je een vragenformulier zodat ik goed weet waar je tegenaan loopt en waar ik je mee kan helpen. Ik ben een open boek, dus vraag wat je wilt! 
Mentor sessie

Deze mentor sessie zijn in real life en zijn zo vormgegeven dat ik je in een halve dag probeer zoveel mogelijk te leren. We starten met een vragenuurtje waarin je de vragen kunt stellen die je hebt voorbereid. Zodat ik je zo goed mogelijk kan helpen daar waar je het nodig hebt. Dit kan gaan over site strategieën, je prijzen, het vinden van jou eigen stijl en huismerk, etc. Daarna gaan we samen een shoot doen die ik heb geregeld zodat we samen kunnen fotograferen terwijl ik je laat zien hoe ik werk, hoe ik stelletjes comfortabel voor de camera krijg en wat ik doe om ze zo mooie en liefdevol in beeld kan krijgen. Ook laat ik je zien hoe ik gebruik maak van het licht, waar ik op let en wat ik belangrijk vind voor de compositie van het beeld. Daarna gaan we een hapje eten en laden we ondertussen je foto's in. Die gaan we vervolgens samen editen en ik leg je zoveel mogelijk uit hoe ik werk. Daarna ga ik nog door je website en portfolio voor een kritische maar leerzame blik (en natuurlijkw at lekkers) waarna we de dag afsluiten! 

Deze sessies kosten €1200,- en zullen plaatsvinden in de omgeving van Aalten, Gelderland waar ik woon en duren 6 uur. Meer uren bij boeken is uiteraard mogelijk. Mail mij en dan plannen we samen een dag om aan de slag te gaan!een op een dag

Bouwen aan jou droombedrijf in een half jaar of jaar. In 6 sessies gaan we samen aan de slag om jou bedrijf in te richten zoals jij dat wilt. Of het nou gaat om een specifiek project of om je hele bedrijf naar de next level te tillen. Om je van hobby naar prof te maken of om je hele strategie en branding onder de loep te nemen. Je kan het programma zo maken dat het voor jouw werkt. Wil je elke maand aan de bak, dan kies je voor het intensieve half jaar traject, wil je graag rustig de tijd nemen dan plannen we elke twee maanden een sessie en gaan we samen een jaar aan de slag. 

De kosten voor coaching zijn 6x €335,-. Wil je meer info? Stuur snel een berichtje en dan mail ik je mijn info brochure toe.


coaching

VERSTUREN

Let's get in touch!

Yay!
Hij is onderweg!

Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

find your voice

workshop

We bevinden ons in een verzadigde markt. Er komen steeds meer bruidsfotografen bij en goed kunnen fotograferen is allang niet meer genoeg om succesvol te zijn. 

Wij geloven dat een van de sterkste eigenschappen die je als fotograaf kunt hebben een unieke, eigen stijl is. Een fotografie stijl én bedrijf dat in het verlengde ligt van wie jij zelf bent.

Natuurlijk gaan we in deze workshop een hele hoop van onze eigen ervaring, kennis en workflow met jullie delen. Maar wel altijd met de intentie jullie te helpen een eigen manier te ontwikkelen. Om nog verder te groeien binnen jouw stijl, jouw ideale klant aan te spreken en jouw dromen waar te kunnen maken. Vandaar dat we ook een kleine groep aanhouden en er dus beperkt plek is! ARE YOU READY FOR IT?

Fine art photographer. Storyteller. Creative at heart. Hopeless Romantic & Traveler.

Raisa zwart

Wianda Bongen

Adventurous wedding photographer. Ambitious. Energetic. Full of passion.

STAY IN TOUCH