Verhalen vertellen, avonturen maken, mensen ontmoeten. Met mijn hoofd in de wolken en mijn voeten in het zand. Herinneringen geven om te koesteren. Altijd op zoek naar authenticiteit. Mijn werk past bij avonturiers met een grenzeloze liefde voor het leven en voor elkaar. Dat ik als fotograaf zoveel moois mag vastleggen is een droom die uitkomt. 

Na jaren rondzwerven door Nederland tijdens mijn studenten periode, woon ik nu samen met mijn grote liefde (en sinds afgelopen zomer tevens mijn man!) in de Achterhoek. Als een echt familiedier terug naar mijn roots, maar in mijn hart altijd op weg naar een volgend avontuur. Mijn werk is een weerspiegeling van wie ik ben en vertelt veel over hoe ik in het leven sta en hoe ik de wereld zie.

Ik kan genieten van een avond met vrienden of de Italiaanse keuken. Een wijntje rood of wit, maar ook een fijn boek of een mooie zomeravond maken mij gelukkig. Ik maak graag producten van keramiek, voel me vrij op de motor en geniet van het wandelen met onze herders hond, Serah. Dansen werkt voor mij bevrijdend. Ik ben dol op stijlvolle interieurs, elegante kleding en mooie table books. Ik kom tot rust tijdens yoga. Af en toe een rondje hardlopen door het Achterhoekse landschap vind ik heerlijk.

De passie en liefde die ik heb voor mijn werk en voor mijn bruidsparen is groot. Ik ga voor jullie door het vuur en wil er alles aan doen om jullie op je gemak te stellen en jullie een fijn gevoel te geven. 

Dat ik voor mijn werk de wereld rond mag reizen om de mooiste verhalen vast te leggen is een droom die uitkomt. Mijn bucketlist? Bekijk hem hier! Willen jullie meer weten over mij of over mijn manier van werken? Laat het me weten. Ik stuur jullie graag mijn uitgebreide weddingbrochure en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort in het echt!Inspired by

Photography

STAY IN TOUCH