signature preset package

€79

Dit product kan niet worden geretourneerd omdat het om een download bestand gaat. 

kopen

de preset

Dit pakket bevat mijn go-to kleur en zwart/wit preset die ik gebruik tijdens mijn werk. Natuurlijk is het belangrijk je te realiseren dat geen fotoreportage, lichtsituatie of moment hetzelfde is. Dus ik pas mijn preset altijd nog aan per moment voordat hij echt goed is. Dit is dus geen klik en klaar preset. Naar mijn idee bestaan er geen enkel preset die meteen 100% goed is voor elke situatie. 

Deze presets geeft je foto's warme huidtinten, echte authentieke kleuren en een tijdloos filmische look en feel zonder de realiteit te verliezen. 

handleiding

de preset

Je ontvangt het presest pakket via een online platform waar je ze kunt downloaden als .xmp file. Let oP: De xmp files zijn geschikt voor de nieuwere versies van Adobe Lightroom, Adobe Lightroom mobile en Adobe camera raw. update dus eerst je software naar de nieuwste versie.

je ontvangt naast de presets een pfd bestand met uitleg hoe je de preset kunt installeren. De presets werken het beste bij foto's geschoten in RAW, Maar kunnen ook gebruikt worden voor JPG files. Al mijn foto's zijn echter in RAW gefotografeerd. 

Het is niet toegestaan deze preset met derden te delen. Je mag de presets maximaal drie keer downloaden. Gebeurt dit vaker dan worden er extra kosten in rekening gebracht. 

handleiding

Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling een email met daarin een link naar een online platform waar je de presets en een PDF handleiding voor het installeren van de preset kunt downloaden. Als je deze mail niet hebt ontvangen, stuur mij dan een mailtje via info@wiandabongen.com en ik kom zo snel als mogelijk bij je terug. 

Deze presets kun je gebruiken in de nieuwere versies van Adobe Lightroom, Adobe Lightroom Mobile en Adobe Camera RAW. 

Update Lightroom naar de laatste versie en/of start het programma even opnieuw op. Als het nog steeds niet lukt, stuur me dan even een mail; info@wiandabongen.com

Ja, ze werken ook op JPG files maar ik raad aan in RAW te fotograferen want daarin werken ze echt het aller beste. 

Nee, deze SIGNATURE presets zijn alleen als pakket te koop.

Zodra jij je bestelling hebt geplaatst, is het niet mogelijk geld terug te krijgen.

before

after

top

Copyright © 2022 Wianda Bongen Photography
Based in the Netherlands, available worldwide.

algemene voorwaarden

PRIVACY VERKLARING