the new epic

Storytelling from the heart.

IN DEZE ONLINE INSTAGRAM CURsUS DEEL IK MET JOU MIJN VISIE OP STORYTELLING. je leert HOE JIJ authentieke VERHALEN KUNT VERTELLEN ALS FOTOGRAAF, zonder situaties naar je hand te zetten of te beïnvloeden. juist DOOR DICHT BIJ JEZELF TE BLIJVEN EN te werken aan een fijne relatie met je klanten.

225 foto- en videografen ging je voor. Ze gaven de cursus gemiddeld een

8,7

"Diepgang, essentie en motivatie. 

Wianda geeft je zo'n eerlijk en mooie workshop waardoor je fotografie-drive nog veel meer intentie krijgt en geprikkeld wordt om naar jouw kern te komen. Wianda is fijn om naar te luisteren, open, duidelijk en eerlijk. Geen oppervlakkige cursus met trucjes maar diepgaand en leerzaam. Een absolute must- do!"

- Kristel - Koester fotografie

"GEEN OPPERVLAKKIGE CURSUS MET TRUCJES MAAR DIEPGAAND EN LEERZAAM"

Communiceert met je bruidspaar en een fijne, duurzame relatie kunt creëren.
Creatief en artistiek werk maakt, zonder daarbij jouw rol als bruidsfotoraaf uit het oog te verliezen.
Een bruiloft documenteert, zonder situaties in scene te zetten.
Verhalen verteld met 'the new epic' als leidraad.

Leer hoe je vol zelfvertrouwen...

fotografen
gingen je voor

europe's best
wedding story 2019

bruiloften gefotografeerd in binnen- en buitenland

Finalist

+ 135

+200

Ik ben zo dol op mijn werk. We hebben de unieke kans verhalen te vertellen van echte mensen. Hoe leg je op een originele manier deze verhalen vast, zonder daarbij de authenticiteit van het moment te verliezen? Zonder te vergeten waarom dit werk zo waardevol is. Hoe kan jij jouw werk op z'n best doen, zonder de kern of essentie van ons vak te verliezen en een bepaalde FAME na te jagen.

Het gaat niet om de beste gear, de mooiste locaties en de knapste stellen. Ook niet om publicaties in grote, vooraanstaande bladen, toffe styled shoots op exotische plekken, of om het winnen van tientallen awards met 1 epische foto. Ons werk draait om de echte mensen en hun verhalen.

Ons werk doet ertoe, omdat het vóór en óver echte mensen gaat. Dit gegeven mag je naar mijn idee nooit uit het oog verliezen. Daarom wil ik je helpen nog beter te worden in het vertellen van echte verhalen. Ik heb meer dan 135 bruiloften mogen fotograferen in binnen- en buitenland en onlangs ben ik bekroond tot finalist voor Europe's best weddingstory 2019. Mijn passie voor het vertellen van verhalen is groot en ik help dolgraag anderen om die liefde voor verhalen bij hen te vergroten. Op die manier worden onze klanten niet meer alleen gebruikt voor nieuwe Insta-content, maar gezien als mensen van vlees en bloed met prachtige verhalen die gedeeld mogen worden. 
 

mijn missie

Onze nieuwe fame.

"Toen ik deze cursus voorbij zag komen op Instagram twijfelde ik geen moment. Ik houd heel erg van het fotograferen van bruiloften en vind het ook belangrijk om mezelf hier steeds in te ontwikkelen En ik wil niet overdrijven, maar deze cursus overtrof mijn verwachtingen!

Wianda is een heel fijn mens, zo eerlijk en oprecht. Ik luisterde heel graag naar haar modules, daar kreeg ik echt energie van en had zo veel zin om weer te mogen fotograferen! The new epic geeft een andere kijk op social media, de manier van fotograferen en hoe belangrijk authenticiteit is.

Het gaf herkenning, een grote dosis inspiratie en hele goede tips. Echt een aanrader dus! Super bedankt Wianda!" 

- Marloes Verhoeven

"TOEN IK DEZE CURSUS VOORBIJ ZAG KOMEN OP INSTAGRAM TWIJFELDE IK GEEN MOMENT"

wat zeggen oud 

Na afloop over de foto's en mij als fotograaf

WAUW! Inmiddels al meerdere keren de foto’s bekeken met tranen over onze wangen!!! Wat heb je dit magisch mooi gedaan, echt zo knap... ook de kleine momentjes die wij even gemist hadden... wat een geluk dat jij onze mooiste dag hebt mogen vast leggen!! Wij blijven maar kijken en worden iedere keer weer overspoeld door liefde. Weer even terug, voor het slapen gaan en s ochtends er mee wakker worden het is een onderdeel van mijn dag geworden. Wij zijn dol gelukkig met alle mooie beelden dankjewel nogmaals! Kom je eens langs bij ons ins Friesland? Je bent meer dan welkom en neem je doggy en husband ook mee! Camperplek achterhuis dus ik zeg kom naar het mooiste stukje friesland;)

Mariella & Tunno - juni 2019

Wat moeten we zeggen. Je hebt zo'n prachtig mooie foto’s gemaakt.  Woorden kunnen het echt niet omschrijven.. Je hebt niet alleen ons er mooi op gekregen, maar echt alles van ons gevoel, het landschap, die kleuren die gewoon niet te beschrijven waren! Ons IJsland avontuur. Man man man, zoooo blij dat je met ons mee bent gegaan. Dit is echt niet normaal. Stevie moest een traantje pinken en ik zit hier met een van mijn grootste glimlach ever! Dank je wel lieve Wianda 

sanne & stevie-  feb 2019

Wianda is incredibly sweet and captures moments like no one else. We really are in love with her and the way she works. She makes everyone feel completely at ease, thinks along, she's completely invisibable while taking photos and you'll see she's a real perfectionist from A to Z. Wianda, you created something real special and captured our wedding in the most beautiful, pure way. Thank you for being our wedding photographer. We are incredibly grateful. 

jip & Marijke - aug 2019

WAAUUUUWWW wat een prachtige foto´s! We zijn er enorm van onder de indruk. Je hebt tot in de kleinste details alle momenten vastgelegd en je kunt gewoon de sfeer weer voelen van die dag, het leeft gewoon! Net of je weer even die dag helemaal opnieuw beleeft echt helemaal geweldig. We kijken enorm uit naar het album en zijn je enorm dankbaar voor het vastleggen van alle mooie momenten en de enorme ondersteuning op onze bruiloft.

madelon & Joey - sept 2019

modules

terug naar de basis

de relatie met je klant

the art of realness

fame

the new epic

live Q&A

Wat je leert: Terug naar start, alsof we monopoly spelen. We gaan het hebben over wat de essentie of kern van (trouw)fotografie is in mijn ogen en hoe je als fotograaf kunt groeien zonder aan jezelf voorbij te gaan.

Wat je leert: We gaan werken aan een fijne relatie met onze klanten. Hoe doe je dit zonder hierbij jezelf te verliezen? Waarin kan je een stapje meer zetten en hoe geef je grenzen aan? Communicatie en liefde voor je mede mens is de key. 

Wat je leert: Wat is authenticiteit en hoe ga ik hiermee om in mijn werk? Hoe creëer je een authentiek verhaal, zonder de situatie naar jouw hand te zetten. Want vergeet niet: Ons vak draait niet om 1 epic foto waar je tientallen awards mee wint. Creëer in plaats daarvan een episch verhaal. Ik deel 10 handig tips die je kan toepassen tijdens een fotoshoot en we gaan werken aan een stuk zelfkennis, wat is jouw kracht als fotograaf? 

Wat je leert: Als ik door Instagram scroll of kijk op een bruiloft-inspiratie blog, dan voelt veel fake en in scene gezet. Alsof ik naar het ego van de fotograaf zit te kijken. Alles lijkt te draaien om perfecte beelden, een episch landschap en een te knap stel. Is dat onze fame als trouwfotograaf? Werken we daarom met gewone, echte mensen? Is ons werk daarom zo uniek?

Wat je leert: De finale. Een ijzer sterke mindset en een andere manier van denken (en vooral) kijken. Om zo verhalen te vertellen zoals ze horen te zijn. Echt, eigen en creatief. + 10 tips om jou storytelling naar de next level te helpen.

Een uur lang beantwoord ik al je vragen. Ik probeer zo open en eerlijk mogelijk te zijn; je waar nodig bij te sturen of op weg te helpen.

Inhoud van de cursus

module 1

Module 2

MOdule 3

Module 4

MOdule 5

bonus

bonus video's

Ik voeg tussen de modules vesrchillende bonus video's door die ook gemakkelijk als podcast te beluisteren zijn. O.A over Familie-portret fotografie én mijn eigen client experience. 

beelden zeggen meer

Dan duizend woorden.

"Ik vond deze cursus iedere cent waard. Je wordt weer herinnerd aan de echtheid van je werk. Hoe je dicht bij jezelf blijft en vertrouwen moet hebben in je eigen kunnen.

Je leert weer goed te kijken vanuit je eigen ogen en passie, en niet een Pinterest plaatje proberen na te streven omdat je Instagram feed er zo gelikt mogelijk uit moet zien.

Ik bewonder Wianda nu nog meer in het werk wat ze levert en haar als persoon. Ik kan alles wat ik heb geleerd in de modules meenemen/toepassen in mijn werk als fotograaf, en daar ben ik erg dankbaar voor!" 

- Willemijne

"IK VOND DEZE Cursus IEDERE CENT WAARD"

+ Leren via Insta-video's
+ Live Q&A
+ Instagram Community
+ tot begin november toegang

Je kunt betalen met Paypal, creditcard of iDeal. Uiteraard krijg je er gewoon een factuur bij.

Deze cursus kun je helemaal in je eigen tijd volgen: In totaal kost het je ongeveer 3-4 uur om de modules, bonus video's en de live Q&A te doorlopen.

nu €95,-

De cursus

Start direct!

Excl. btw

in het kort

De feiten op een rijtje

reacties van deelnemers

Rechtstreeks uit de Community

ben jij er klaar voor om dit seizoen te knallen ? 

Investeer nu in de gloednieuwe online Instagram cursus
The new Epic - Storytelling from the heart

Investeer nu en groei als fotograaf. Doe mee, scoor je eigen ticket en krijg meteen toegang tot het geheime instagram account

+ Ruim een maand toegang tot de online instagram community
+ Gemakkelijk leren in je eigen tijd via
Instagram video's online.
+ Ebook over de cursus
+ Een Live G&A van 1 uur
+ Een digitale "Goodiebag" t.w.v. meer dan €150,-
 

Nu voor maar €95,- 

GESLOTEN

Deze cursus heeft een totale waarde van €285,- 

DOE JIJ OOK MEE MET DE TWEEDE EDITIE? ruim 225 foto- en videografen ging je al voor. 

"De openheid waarmee je de kennis deelt met je cursisten vind ik een verademing"
- Rianca

"Wianda is fijn om naar te luisteren, open, duidelijk en eerlijk"
-Kristel 

veelgestelde vragen

Waar vindt de cursus plaats?

Online! Je kunt de cursus volgen via een geheim Instagram account, waar je ruim een maand lang toegang tot hebt. Je kunt de modules dus in je eigen tijd doorlopen en zo vaak bekijken als je zelf wilt.

kan ik halverwege aanhaken?

Dit kan! De eerste week van de cursus komt al het materiaal online en daarna kan je rustig in je eigen tijd de video's zo vaak terug kijken als je wilt. De live Q&A plannen we aan het einde van de cursus, zodat je rustig de tijd hebt om door het materiaal te gaan. Kan je niet tijdens de live Q&A? Stuur van te voren je vragen in, Q&A is gemakkelijk terug te kijken na afloop. 

Ik ben geen bruidsfotograaf, is het dan toch wat voor mij?

Natuurlijk zal ik veel voorbeelden halen uit bruiloften. Maar ik weet dat je hier als familiefotograaf ook zeker veel uit kunt halen en van kunt leren. het gaat namelijk om een switch in mindset als fotograaf. Er hebben al zich al meerdere fotografen meegedaan die bijvoorbeeld alleen baby's en familie's fotograferen. Je bent dus meer dan welkom! Ook voor videografen is deze cursus waardevol!

Waar kan ik terecht met vragen tijdens de cursus?

Ik geef een uitgebreide live Q&A  aan het einde van de cursus waarin ik al je vragen zal beantwoorden. Ook kan je ze tijdens de cursus stellen en dan krijg je meteen een kort en bondig antwoord zodat je verder kan. 

hoe lang duurt de cursus?

Dat kun je helemaal zelf bepalen: Vanaf de start komt er elke dag een module online voor 5 dagen. De rest van de maand blijven ze in de hoogtepunten staan en kun je ze doorlopen. Daarnaast vul ik de modules aan met bonus video's. Je kunt zelf je eigen tempo bepalen en de video's bekijken wanneer je wilt. 

De modules blijven ruim een maand online staan en per module kost het je ongeveer 15 minuten om hem te doorlopen. 

Ik kan de eerste week van de cursus niet, wat nu?

Dat is helemaal niet erg. Je houdt ruim een maand lang toegang tot het account én alle content. Je volgt de cursus in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt. 

Ik heb deze cursus al een keer gedaan. Krijg ik korting als ik nog een keer wil mee doen? 

Yes, absoluut! €84 zelfs. Als je in de check out op de vraag 'heb je een kortingscode' drukt, dan kun je daar de code 'IKDOEWEERMEE' invullen. Druk op het groene vinkje en dan wordt de code verrekend. De cursus kost dan maar €15. Mega leuk dat je er weer bij bent!

Wel ben ik mega streng met controleren; als je de code gebruikt zonder dat je hebt meegedaan kom je op de zwarte lijst en mag je nooit meer deelnemen aan een cursus van mij. Streng, maar het is soms helaas nodig. 

VERSTUREN

Wil je op de wachtlijst voor de editie van 2021? Laat hieronder je gegevens achter.

Thanks!

Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.