the new epic

Storytelling from the heart.

IN DEZE online CURsUS DEEL IK MET JOU MIJN VISIE OP STORYTELLING. je leert HOE JIJ authentieke VERHALEN KUNT VERTELLEN ALS FOTOGRAAF, zonder situaties naar je hand te zetten of te beïnvloeden. juist DOOR DICHT BIJ JEZELF TE BLIJVEN EN te werken aan een fijne relatie met je klanten.

ruim 300 foto-
en videografen ging je voor. Ze gaven de cursus gemiddeld een

9.2

"Diepgang, essentie en motivatie. 

Wianda geeft je zo'n eerlijk en mooie workshop waardoor je fotografie-drive nog veel meer intentie krijgt en geprikkeld wordt om naar jouw kern te komen. Wianda is fijn om naar te luisteren, open, duidelijk en eerlijk. Geen oppervlakkige cursus met trucjes maar diepgaand en leerzaam. Een absolute must- do!"

- Kristel - Koester fotografie

"GEEN OPPERVLAKKIGE CURSUS MET TRUCJES MAAR DIEPGAAND EN LEERZAAM"

Communiceert met je bruidspaar en een fijne, duurzame relatie kunt creëren.
Creatief en artistiek werk maakt, zonder daarbij jouw rol als bruidsfotoraaf uit het oog te verliezen.
Een bruiloft documenteert, zonder situaties in scene te zetten.
Verhalen verteld met 'the new epic' als leidraad.

Leer hoe je vol zelfvertrouwen...

fotografen
gingen je voor

europe's best
wedding story 2019 + 2021

bruiloften gefotografeerd in binnen- en buitenland

Finalist

+ 150

+ 300

Ik ben zo dol op mijn werk. We hebben de unieke kans verhalen te vertellen van echte mensen. Hoe leg je op een originele manier deze verhalen vast, zonder daarbij de authenticiteit van het moment te verliezen? Zonder te vergeten waarom dit werk zo waardevol is. Hoe kan jij jouw werk op z'n best doen, zonder de kern of essentie van ons vak te verliezen en een bepaalde FAME na te jagen.

Het gaat niet om de beste gear, de mooiste locaties en de knapste stellen. Ook niet om publicaties in grote, vooraanstaande bladen, toffe styled shoots op exotische plekken, of om het winnen van tientallen awards met 1 epische foto. Ons werk draait om de echte mensen en hun verhalen.

Ons werk doet ertoe, omdat het vóór en óver echte mensen gaat. Dit gegeven mag je naar mijn idee nooit uit het oog verliezen. Daarom wil ik je helpen nog beter te worden in het vertellen van echte verhalen. Ik heb meer dan 150 bruiloften mogen fotograferen in binnen- en buitenland en onlangs ben ik bekroond tot finalist voor Europe's best weddingstory in 2019 en in 2021. Mijn passie voor het vertellen van verhalen is groot en ik help dolgraag anderen om die liefde voor verhalen bij hen te vergroten. Op die manier worden onze klanten niet meer alleen gebruikt voor nieuwe Insta-content, maar gezien als mensen van vlees en bloed met prachtige verhalen die gedeeld mogen worden. 
 

mijn missie

Onze nieuwe fame.

"Toen ik deze cursus voorbij zag komen twijfelde ik geen moment. Ik houd heel erg van het fotograferen van bruiloften en vind het ook belangrijk om mezelf hier steeds in te ontwikkelen En ik wil niet overdrijven, maar deze cursus overtrof mijn verwachtingen!

Wianda is een heel fijn mens, zo eerlijk en oprecht. Ik luisterde heel graag naar haar modules, daar kreeg ik echt energie van en had zo veel zin om weer te mogen fotograferen! The new epic geeft een andere kijk op social media, de manier van fotograferen en hoe belangrijk authenticiteit is.

Het gaf herkenning, een grote dosis inspiratie en hele goede tips. Echt een aanrader dus! Super bedankt Wianda!" 

- Marloes Verhoeven

"TOEN IK DEZE CURSUS VOORBIJ ZAG KOMEN TWIJFELDE IK GEEN MOMENT"

wat zeggen oud-BRUIDSPAREN

Na afloop over de foto's en mij als fotograaf

WAUW! Inmiddels al meerdere keren de foto’s bekeken met tranen over onze wangen!!! Wat heb je dit magisch mooi gedaan, echt zo knap... ook de kleine momentjes die wij even gemist hadden... wat een geluk dat jij onze mooiste dag hebt mogen vast leggen!! Wij blijven maar kijken en worden iedere keer weer overspoeld door liefde. Weer even terug, voor het slapen gaan en s ochtends er mee wakker worden het is een onderdeel van mijn dag geworden. Wij zijn dol gelukkig met alle mooie beelden dankjewel nogmaals! Kom je eens langs bij ons ins Friesland? Je bent meer dan welkom en neem je doggy en husband ook mee! Camperplek achterhuis dus ik zeg kom naar het mooiste stukje friesland;)

Mariella & Tunno - juni 2019

Wat moeten we zeggen. Je hebt zo'n prachtig mooie foto’s gemaakt.  Woorden kunnen het echt niet omschrijven.. Je hebt niet alleen ons er mooi op gekregen, maar echt alles van ons gevoel, het landschap, die kleuren die gewoon niet te beschrijven waren! Ons IJsland avontuur. Man man man, zoooo blij dat je met ons mee bent gegaan. Dit is echt niet normaal. Stevie moest een traantje pinken en ik zit hier met een van mijn grootste glimlach ever! Dank je wel lieve Wianda 

sanne & stevie-  feb 2019

Wianda is incredibly sweet and captures moments like no one else. We really are in love with her and the way she works. She makes everyone feel completely at ease, thinks along, she's completely invisibable while taking photos and you'll see she's a real perfectionist from A to Z. Wianda, you created something real special and captured our wedding in the most beautiful, pure way. Thank you for being our wedding photographer. We are incredibly grateful. 

jip & Marijke - aug 2019

WAAUUUUWWW wat een prachtige foto´s! We zijn er enorm van onder de indruk. Je hebt tot in de kleinste details alle momenten vastgelegd en je kunt gewoon de sfeer weer voelen van die dag, het leeft gewoon! Net of je weer even die dag helemaal opnieuw beleeft echt helemaal geweldig. We kijken enorm uit naar het album en zijn je enorm dankbaar voor het vastleggen van alle mooie momenten en de enorme ondersteuning op onze bruiloft.

madelon & Joey - sept 2019

modules

terug naar de basis

de relatie met je klant

the art of realness

fame

the new epic

mijn client experience

Wat je leert: Terug naar start, alsof we monopoly spelen. We gaan het hebben over wat de essentie of kern van (trouw)fotografie is in mijn ogen en hoe je als fotograaf kunt groeien zonder aan jezelf voorbij te gaan.

Wat je leert: We gaan werken aan een fijne relatie met onze klanten. Hoe doe je dit zonder hierbij jezelf te verliezen? Waarin kan je een stapje meer zetten en hoe geef je grenzen aan? Communicatie en liefde voor je mede mens is de key. 

Wat je leert: Wat is authenticiteit en hoe ga ik hiermee om in mijn werk? Hoe creëer je een authentiek verhaal, zonder de situatie naar jouw hand te zetten. Want vergeet niet: Ons vak draait niet om 1 epic foto waar je tientallen awards mee wint. Creëer in plaats daarvan een episch verhaal. Ik deel 10 handig tips die je kan toepassen tijdens een fotoshoot en we gaan werken aan een stuk zelfkennis, wat is jouw kracht als fotograaf? 

Wat je leert: Als ik door Instagram scroll of kijk op een bruiloft-inspiratie blog, dan voelt veel fake en in scene gezet. Alsof ik naar het ego van de fotograaf zit te kijken. Alles lijkt te draaien om perfecte beelden, een episch landschap en een te knap stel. Is dat onze fame als trouwfotograaf? Werken we daarom met gewone, echte mensen? Is ons werk daarom zo uniek?

Wat je leert: De finale. Een ijzer sterke mindset en een andere manier van denken (en vooral) kijken. Om zo verhalen te vertellen zoals ze horen te zijn. Echt, eigen en creatief. + 10 tips om jou storytelling naar de next level te helpen.

Ik deel mijn eigen client experience. Daarnaast komen er bruidsparen uit verschillende jaren (2016-2019) aan het woord en delen zij hun favoriete foto’s met jou.

Inhoud van de cursus

module 1

Module 2

MOdule 3

Module 4

MOdule 5

bonus

familie- en portretfotografie

In deze bonus video deel ik hoe ik een familiereportages opbouw en waar ik op let. Verder vertel ik hoe ik te werk ga tijdens een portretshoot 

podcast afleveringen

Je krijg toegang tot een geheime podcast serie die ik speciaal maakte voor deze cursus. 

Online coaching video's

Je krijgt toegang tot 3 zoom coaching sessies van elk ongeveer 1,5 uur. In deze sessies heb ik vragen beantwoord van deelnemers en gaan we dieper in op de cursus. 

beelden zeggen meer

Dan duizend woorden.

"Ik vond deze cursus iedere cent waard. Je wordt weer herinnerd aan de echtheid van je werk. Hoe je dicht bij jezelf blijft en vertrouwen moet hebben in je eigen kunnen.

Je leert weer goed te kijken vanuit je eigen ogen en passie, en niet een Pinterest plaatje proberen na te streven omdat je Instagram feed er zo gelikt mogelijk uit moet zien.

Ik bewonder Wianda nu nog meer in het werk wat ze levert en haar als persoon. Ik kan alles wat ik heb geleerd in de modules meenemen/toepassen in mijn werk als fotograaf, en daar ben ik erg dankbaar voor!" 

- Willemijne

"IK VOND DEZE Cursus IEDERE CENT WAARD"

+ Leren via een online platform in je eigen tijd.
+ 2 bonus video's
+ Extra podcast afleveringen
+ Replay Zoom live coachingsessies 
+ Ebook met samenvatting en alle opdrachten.

Je kunt betalen met Paypal, creditcard of iDeal. Uiteraard krijg je er gewoon een factuur bij.

Deze cursus kun je helemaal in je eigen tijd volgen: In totaal kost het je ongeveer 6-9 uur om de modules, bonus video's,  en alle opdrachten te doorlopen

nu €197,-

De cursus

Start direct!

Excl. btw

in het kort

De feiten op een rijtje

reacties van deelnemers

Rechtstreeks uit de Community

ben jij er klaar voor om dit jaar te knallen ? 

Investeer nu in deze online cursus
The new Epic - Storytelling from the heart

Investeer nu en groei als fotograaf. Doe mee, scoor je eigen ticket en krijg meteen toegang tot het online platform met alle video's.

+ Onbeperkt toegang tot al het materiaal.
+ Gemakkelijk leren in je eigen tijd via een online platform.
+ Extra bonus video's
+ Ebook over de cursus
+ Speciale podcast serie 
+ Replay 3 live zoom coachingsessies van totaal 4,5 uur
 

Nu voor maar €197,- 

IK DOE MEE!

Deze cursus heeft een totale waarde van €585,- 

doe mee en
start meteen! meer dan 300 foto- en videografen ging je al voor. 

"De openheid waarmee je de kennis deelt met je cursisten vind ik een verademing"
- Rianca

"Wianda is fijn om naar te luisteren, open, duidelijk en eerlijk"
-Kristel 

veelgestelde vragen

Waar vindt de cursus plaats?

Online! Je krijgt zodra je een ticket koopt gelijk toegang tot het online platform waar de complete cursus voor je klaar staat. Je kunt dus gelijk aan de slag en de modules in je eigen tijd doorlopen en zo vaak bekijken als je zelf wilt.

Ik ben geen bruidsfotograaf, is het dan toch wat voor mij?

Natuurlijk zal ik veel voorbeelden halen uit bruiloften. Maar ik weet dat je hier als familiefotograaf ook zeker veel uit kunt halen en van kunt leren. het gaat namelijk om een switch in mindset als fotograaf. Er hebben al zich al meerdere fotografen meegedaan die bijvoorbeeld alleen baby's en familie's fotograferen en die gaven aan dat het voor hen enorm waardevol was. Je bent dus meer dan welkom! Ook voor videografen is deze cursus perfect!

Waar kan ik terecht met vragen tijdens de cursus?

Je kunt vragen kwijt in het online platform. Ik beantwoord deze zo snel als mogelijk.

hoe lang duurt de cursus?

Dat kun je helemaal zelf bepalen: De video's duren gemiddeld ongeveer 15 minuten per video en daarnaast krijg je bij elke module opdrachten en een challenge.  Je kunt zelf je eigen tempo bepalen en de video's bekijken wanneer en hoe vaak je maar wilt.

Ik heb deze cursus al een keer gedaan via instagram, krijg ik nu korting? en is de cursus  nog anders dan die ik via instagram gevolgd heb?

Yes, absoluut! Als je de cursus al een keer via instagram hebt gevolgd krijg je maar liefst €148 korting. Als je in de check out op de vraag 'heb je een kortingscode' drukt, dan kun je daar de code 'IKDOEWEERMEE' invullen. Druk op het vinkje en dan wordt de code verrekend. De cursus kost dan maar €50. 

Je krijgt zo'n giga grote korting omdat de cursus qua inhoud niet veel veranderd is. Het grote verschil is vooral dat deze cursus onbeperkt beschikbaar is op een online platform, én er af en toe een get-together week wordt georganiseerd met allemaal extra's en een toffe livesessie. 

Wel ben ik mega streng met controleren; als je de code gebruikt zonder dat je al eerder hebt meegedaan krijg je je geld niet terug, wordt je verwijdert uit de online omgeving en mag je nooit meer deelnemen aan een cursus van mij. Streng, maar het is soms helaas nodig. 

VERSTUREN

heb je toch nog een vraag? Laat het me weten!

Thanks!

Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.