Toen ik na mijn eerste buitenlandse bruiloft in mijn huurauto terug naar mijn hotel reed, liepen er tranen van geluk over mijn wangen. Ik wist: dit is wat ik wil en wat mij gelukkig maakt. Met veel plezier reis ik de wereld over om bruiloften buiten onze landgrenzen vast te leggen, zo ook in Frankrijk. Het is enorm bijzonder om aanwezig te mogen zijn op vaak intieme bruiloften op de meest adembenemende locaties, overal ter wereld. En dat ik twee grote passies - reizen en fotografen - kan combineren, vind ik fantastisch. Gaan jullie trouwen in Frankrijk? Neem me mee!

trouwen in Frankrijk

Alleen om de taal wil je toch al trouwen in Frankrijk? Oui, je t’ Aime, dat klinkt toch betoverend mooi? Wie droomt er nou niet van een bruiloft in Frankrijk? Moet je je voorstellen; trouwen in een uitgestrekt lavendelveld ergens op het platteland van de Provence. Vlieg naar Zuid-Frankrijk en trouwen tussen de zonnebloemen in een landschap dat zo uit een schilderij van Vincent van Gogh lijkt te zijn gekropen. Huur een mooi Frans Charteu en trouw bourgondisch onder de olijfbomen. Meer een zee type: denk dan aan een Mediterraanse bruiloft aan het strand bij de Cote D' Azur.  Maar, wellicht gooi je het over een andere boeg en ga je voor een stoere elopement in Parijs, samen weg in de stad van de liefde, dwalen door de mooie straatjes van Montmartre en een hotelkamer met uitzicht over de Eiffeltoren.

Wat je ook kiest, wanneer je gaat trouwen in Frankrijk zijn de keuzes eindeloos. Trouwen in Frankrijk is hoe dan ook een avontuur! Samen met jullie dierbare familie en vrienden een weekend lang feest. Diner in de openlucht en dansen onder de sterrenhemel.  Ik heb meerder bruiloften in Frankrijk mogen fotograferen en ik ben verkocht. Wat een heerlijk land en en wat een mogelijkheden! 

De meeste recente blogs over trouwen of reizen in frankrijk. 

Gaan jullie trouwen in Frankrijk en zijn jullie opzoek naar een bruidsfotograaf om jullie buitenlandse bruiloft vast te leggenStuur mij een berichtje via het contactformulier en je krijgt mijn brochure met alle info zo snel mogelijk thuis gestuurd! Wie weet zien we elkaar in een prachtig lavendelveld, omringt door jullie familie en vrienden, wanneer jullie trouwen in Franse provence!

Wij gaan trouwen in frankrijk

EEN Franse BRUILOFT

Mijn werk is een weerspiegeling van wie ik ben en vertelt veel over hoe ik in het leven sta en hoe ik de wereld zie. Ik kan genieten van lekker lang tafelen, met een kaasplankje. Een wijntje rood of wit, maar ook een fijn boek of een mooie zomeravond maken mij gelukkig. Ik ben in september 2017 ten huwelijk gevraagd in Parijs, toen ik daar was om een andere bruiloft vast te leggen, dus mijn hart is voorgoed verliefd met dit prachtige land en deze mooie stad! De passie en liefde die ik heb voor mijn werk en voor mijn bruidsparen is intens. Ik ga voor jullie door het vuur en doe er alles aan om jullie op je gemak te stellen en jullie een fijn gevoel te geven. Dat ik voor mijn werk de wereld rond mag reizen om de mooiste verhalen vast te leggen is een droom die uitkomt. 

This is me!

Elopement in Parijs

Parijs, ook wel de stad van de liefde, is dé perfecte plek voor een bruiloft of elopement. Deze stad heeft werkelijk alles te bieden wat je hoopt te vinden wanneer je trouwt; prachtige architectuur, modern maar toch klassiek, authentieke, pittoreske straatjes in Montmartre of de highlights bezoeken en de dag afsluiten met een rondvaart over de Seine met al je gasten. Trouw je in Parijs dan kan het allemaal! Zie voor meer inspiratie de prachtige bruiloft van Esmee en Tim die ik in Parijs mocht vastleggen:

Trouwen in zuid-frankrijk

Trouwen in de Franse provence tussen de lavendel velden op het prachtige heuvelachtige platteland.Als je houdt van het stand is wellicht de trouwen in de Cote d’Azur wat voor jou! Uitzicht over de zee, blote voeten in het zand en na afloop met z’n allen een duik in het verkoelende water of zoek je het nog zuidelijker, een bruiloft in een Frans oud landhuis tussen de zonnebloemen met een receptie bij het zwembad en een ceremonie onder de olijfbomen. Wie droomt er niet van? Een bruiloft in Zuid-Frankrijk is een droom en de mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk voor meer inspiratie de bruiloft van Silje en Julian, ze gingen trouwen in Zuid-Frankrijk in Béziers, op de prachtige locatie Domaine De Ribaute: