Met veel plezier reis ik de wereld over om ook bruiloften buiten onze landgrenzen vast te leggen. Het is enorm bijzonder om aanwezig te mogen zijn op vaak intieme bruiloften op de meest adembenemende locaties, overal ter wereld. En dat ik twee grote passies - reizen en fotografen - kan combineren, vind ik fantastisch.

Toen ik na mijn eerste buitenlandse bruiloft in mijn huurauto terug naar mijn hotel reed, liepen er tranen van geluk over mijn wangen. Ik wist: dit is wat ik wil en wat mij gelukkig maakt. 

Gaat jullie bruiloft in het buitenland plaatsvinden en zijn jullie op zoek naar een fotograaf om dit avontuur op een persoonlijke, elegante en intieme manier vast te leggen? Take me with you! 

Stuur mij een berichtje via het contactformulier en jullie krijgen mijn brochure met alle info zo snel mogelijk thuis gestuurd! Wie weet zien we elkaar in een prachtig lavendelveld of in een stijlvol boerderij, omringt door jullie familie en vrienden, wanneer jullie trouwen in het buitenland!

2018
Februari | Schotland
Maart | Gran Canaria
Mei | Italië
Juni | Texel
Juli | Ardennen, België
Augustus | Griekenland
September | Italië
December | Oostenrijk

2019
Januari | Sri Lanka
Februari | Filipijnen + IJsland
Juni | Terschelling

Mag ik jullie aanstaande bruiloft hier ook tussenzetten? Ik ga ontzettend graag met jullie mee op avontuur! Ook als jullie plannen hebben om te trouwen in het buitenland, maar nog niet waar naar toe, help ik jullie graag met het vinden van een locatie die past bij jullie liefde.

Buitenlandse bruiloft

reis data

Trouwen in het buitenland

Blijven dromen en mezelf blijven uitdagen vind ik belangrijk. Ook ik heb altijd nieuwe dromen die ik graag in vervulling wil laten gaan. Bekijk hieronder (een deel van) mijn bucketlist:

- Een bruiloft buiten Europa staat hoog op mijn verlanglijstje. Denk bijvoorbeeld aan een tropisch eiland, Afrika, Indonesië, Amerika… You name it!
- Een elopement wedding. Een intieme bruiloft waarbij jullie samen naar een prachtige plek reizen die voor jullie speciaal is. En met ‘samen’ bedoel ik ook écht samen. Jullie twee, waar ook ter wereld. Wat een vrijheid en wat een ervaring!
- Een bruiloft op IJsland, Sicilië, Griekenland, Marokko en in Noorwegen of Zweden (oh, yes!).
- Een weekendbruiloft waarbij alle gasten blijven slapen en jullie een weekend lang de liefde vieren.
- Een bruiloft in een glazen kas, bijvoorbeeld een kas zoals TELEUKTROUWEN aanbiedt. Dat lijkt me fantastisch.

Hebben jullie een ander geweldig idee voor jullie bruiloft? Bijvoorbeeld een toffe styling, een supergaaf thema of een ander knotsgek en origineel idee? Ik ben overal voor in en word enthousiast van alles wat anders is. Laat het me weten!

bucketlist

wij gaan trouwen in het buitenland

Trouwen in Toscane, een intieme bruiloft in een stijlvolle boerderij in Noorwegen, een Elopement in IJsland of trouwen in een lavandelveld in de Franse Provence. Waar je ook gaat trouwen, samen met jullie dierbare geliefden naar het buitenland om daar de liefde te vieren is altijd een goed idee! Maar ik kan me voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Want er zijn zoveel mooie locaties, welke moet je nu kiezen? Hieronder zal ik een aantal opties beschrijven. Natuurlijk zijn er vele mogelijkheden, kijk vooral naar wat bij jullie past en welke sfeer jullie willen uitdragen. Zijn jullie bourgondisch? Dan is trouwen in Italië of een intieme bruiloft in Zuid-Frankrijk vast iets voor jullie! Houden jullie van het avontuur en zijn jullie veel op reis? Dan moet je zeker een Elopement in IJsland of Schotland overwegen. Zijn jullie niet zulke zonvakantie types? Trouwen in Noorwegen of Zweden dan misschien? Voor elk is er wat wils, maar het belangrijkste is dat jullie het voor je zien! Lange tafels in het gras onder een sterrenhemel in het Toscaanse landschap, een ceremonie aan het strand van de Cote D' Azur, of een roadtrip door het ruige landschap van IJsland, op zoek naar een mooie plek voor jullie geloftes. Ik help jullie graag bij het vinden van jullie droomlocatie!

De meeste recente blogs over trouwen in het buitenland of mooie reizen die ik heb mogen maken

STAY IN TOUCH