Toen ik na mijn eerste buitenlandse bruiloft in mijn huurauto terug naar mijn hotel reed, liepen er tranen van geluk over mijn wangen. Ik wist: dit is wat ik wil en wat mij gelukkig maakt. Met veel plezier reis ik de wereld over om bruiloften buiten onze landgrenzen vast te leggen, zo ook in het prachtige Schotland. Het is enorm bijzonder om aanwezig te mogen zijn op vaak intieme bruiloften op de meest adembenemende locaties, overal ter wereld. En dat ik twee grote passies - reizen en fotograferen - kan combineren, vind ik fantastisch. Gaan jullie trouwen in Schotland? Neem me mee!

trouwen in Schotland

Wil je trouwen in Schotland, het land met zijn prachtige ongerepte natuur, ruige kliffen en de meest gastvrije mensen die er maar zijn? Trouwen op de Schotse highlands of een elopement op Isle of Skye? Of je liever in het prachtige kasteel ilean Donan Castle? Schotland biedt je zoveel mogelijkheden. Voor elk wat wils. Wel moet je van wat avontuur houden, maar wie overweegt om te trouwen in Schotland is daar vast dol op!  

Schotland. Het land met de meest adembenemende uitzichten die ik ken. Tijdens de roadtrip die ik begin 2018 maakte ben ik verliefd geworden op dit prachtige land met zijn ongerepte natuur en prachtige vergezichten. De mensen zijn ongekend vriendelijk, het eten is er heerlijk en het natuur wonderschoon in al haar grilligheid. Trouwen in Schotland is een avontuur op zich. Iets om nooit te vergeten. Elke trouwlocatie is de moeite waard om elkaar het ja-woord te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een elopement op Ilse of Skye? Samen the old men of Storr beklimmen en daarboven elkaars geloften voorlezen, of trouwen in Ilean Donan Castle. Een prachtig oud kasteel op de Schotse Highlands. Elke plek ademt geschiedenis, vertelt een verhaal en is de moeite waard. 

De meeste recente blogs over schotland

Gaan jullie trouwen in Schotland of denken jullie erover om een Elopement in Schotland te doen en zouden jullie mij graag mee willen nemen als fotograaf? Stuur mij een berichtje via het contactformulier en je krijgt mijn brochure met alle info zo snel mogelijk thuis gestuurd! Wie weet zien we elkaar op het prachtige Isle of Skye voor jullie wedding!

Wij gaan trouwen in schotland

Trouwlocaties Schotland

Mijn werk is een weerspiegeling van wie ik ben en vertelt veel over hoe ik in het leven sta en hoe ik de wereld zie. Ik kan genieten van lekker lang tafelen, met een kaasplankje. Een wijntje rood of wit, maar ook een fijn boek of een mooie zomeravond maken mij gelukkig. Ik ben in september 2017 ten huwelijk gevraagd in Parijs, toen ik daar was om een andere bruiloft vast te leggen, dus mijn hart is voorgoed verliefd met dit prachtige land en deze mooie stad! De passie en liefde die ik heb voor mijn werk en voor mijn bruidsparen is intens. Ik ga voor jullie door het vuur en doe er alles aan om jullie op je gemak te stellen en jullie een fijn gevoel te geven. Dat ik voor mijn werk de wereld rond mag reizen om de mooiste verhalen vast te leggen is een droom die uitkomt. 

This is me!

De meeste recente blogs over trouwen in het buitenland