Toen ik na mijn eerste buitenlandse bruiloft in mijn huurauto terug naar mijn hotel reed, liepen er tranen van geluk over mijn wangen. Ik wist: dit is wat ik wil en wat mij gelukkig maakt. Met veel plezier reis ik de wereld over om bruiloften buiten onze landgrenzen vast te leggen, zo ook op het prachtige Caribische eiland Curaçao! Het is enorm bijzonder om aanwezig te mogen zijn op vaak intieme bruiloften op de meest adembenemende locaties, overal ter wereld. En dat ik twee grote passies - reizen en fotograferen - kan combineren, vind ik fantastisch. Gaan jullie trouwen op Curaçao? Neem me mee!

trouwen op Curaçao

Droom jij al je hele leven van trouwen op een parelwit strand omgeven door palmbomen en de azuurblauwe zee als backdrop? Dan is trouwen op Curaçao echt wat voor jou! Met gemiddeld 27 graden en een heerlijk Caribisch klimaat is dit eiland een ideale trouwlocatie op maar 9 uurtjes vliegen van Schiphol. 

De meeste recente blogs over trouwen in het buitenland

Gaan jullie trouwen op Curacao en zouden jullie mij graag mee willen nemen als fotograaf? Stuur mij een berichtje via het contactformulier en je krijgt mijn brochure met alle info zo snel mogelijk thuis gestuurd! Wie weet zien we elkaar op jullie Caribische bruiloft.

Wij gaan trouwen op Curacao

Trouwlocaties Curacao

Mijn werk is een weerspiegeling van wie ik ben en vertelt veel over hoe ik in het leven sta en hoe ik de wereld zie. Ik kan genieten van lekker lang tafelen, met een kaasplankje. Een wijntje rood of wit, maar ook een fijn boek of een mooie zomeravond maken mij gelukkig. Ik ben in september 2017 ten huwelijk gevraagd in Parijs, toen ik daar was om een andere bruiloft vast te leggen, dus mijn hart is voorgoed verliefd met dit prachtige land en deze mooie stad! De passie en liefde die ik heb voor mijn werk en voor mijn bruidsparen is intens. Ik ga voor jullie door het vuur en doe er alles aan om jullie op je gemak te stellen en jullie een fijn gevoel te geven. Dat ik voor mijn werk de wereld rond mag reizen om de mooiste verhalen vast te leggen is een droom die uitkomt. 

This is me!

Wie wil dat nou niet; trouwen op Curaçao. Relax en ontspannen je grote dag vieren met je familie en vrienden. Met ruim 35 stranden is er altijd een prachtig plekje waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven. De natuur is adembenemend mooi, de zee blauwer dan blauw, de mensen zijn vriendelijk, iedereen spreekt Nederlands en het weer is er altijd goed. Curaçao zit vol met de mooiste trouwlocaties. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke strandbruiloft bij blue Bay ‘Blaauw Baai’, of heb je al eens aan trouwen bij Kokomo Beach gedacht? Een betoverend mooie locatie! Of trouwen op een boot met als trouwlocatie de Caribische zee! En dan na het ja-woord met iedereen een heerlijke verkoelende duik nemen in het blauwe water. Wat je ook bedenkt, op Curaçao is alles mogelijk! 

Blue Bay tot Kokomo beach

STAY IN TOUCH