Verhalen vertellen, avonturen maken, mensen ontmoeten. Met mijn hoofd in de wolken en mijn voeten in het zand. Herinneringen geven om te koesteren. Altijd op zoek naar authenticiteit. Mijn werk past bij avonturiers met een grenzeloze liefde voor het leven en voor elkaar. Dat ik als fotograaf zoveel moois mag vastleggen is een droom die uitkomt. 

authentieke verhalen over het leven, de liefde en connecties tussen mensen.

mijn werk draait om

De passie en liefde die ik heb voor mijn werk en voor mijn bruidsparen is groot. Ik ga voor jullie door het vuur en wil er alles aan doen om jullie op je gemak te stellen en jullie een fijn gevoel te geven.

Dat ik voor mijn werk de wereld rond mag reizen om de mooiste verhalen vast te leggen is een droom die uitkomt. Willen jullie meer weten over mij of over mijn manier van werken? Laat het me weten. Ik stuur jullie graag mijn uitgebreide weddingbrochure en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort in het echt!. 

Na jaren rondzwerven door Nederland in mijn studententijd, woon ik nu samen met mijn grote liefde (en sinds 2018 tevens mijn man!) in de Achterhoek. Als een echt familiedier terug naar mijn roots, maar in mijn hart altijd op weg naar een volgend avontuur. Mijn werk is een weerspiegeling van wie ik ben, vertelt veel over hoe ik in het leven sta en hoe ik de wereld zie.

Ik kan genieten van een avond met vrienden of de Italiaanse keuken. Een wijntje rood of wit, maar ook een fijn boek of een mooie zomeravond maken mij gelukkig. Ik ben graag creatief bezig met schilderen, kleding maken of tekenen. Ik voel me vrij op de motor en geniet van het wandelen met onze herders hond, Serah. Dansen werkt voor mij bevrijdend. Ik ben dol op stijlvolle interieurs, elegante kleding en mooie table books. Ik kom tot rust tijdens yoga. Af en toe een rondje hardlopen door het Achterhoekse landschap vind ik heerlijk.

I capture connection and frame valuable moments

een paar favorieten

Deze geweldige hond is onze kleine vriend en brengt enorm veel plezier in ons leven. 

onze hond serah

foto: Anja Prins

mijn man

henk, al meer dan 9 jaar de liefde van mijn leven. we zijn in 2018 getrouwd. vieren hoogte- en dieptepunten samen. Hij is mijn betere helft en ik kan me geen leven zonder hem voorstellen.

foto: Renske Meinema

Met veel plezier reis ik de wereld over om ook elopements en  bruiloften buiten onze landgrenzen vast te leggen.  dat ik twee grote passies - reizen en fotograferen - kan combineren, vind ik fantastisch.

reizen

connectie, dat is waar het voor mij echt om draait. na jaren van fotograferen is dit voor mij de kern, de essentie van mijn werk. Ik wil de spontane echte momenten fotograferen. 

Mijn visie

in augustus 2020 kochten we ons droomhuis; een oude woonboerderij op het platteland in de achterhoek. WE zijn het (samen met een aannemer) compleet aan het opknappen. 

woonboerderij

ONZE DOCHTER REZA IS IN JANUARI '21 GEBOREN. 

reza

Klik op de foto om meer te lezen

Marijke + jip

Wianda is zo ongelofelijk lief en zorgt er altijd voor dat je helemaal op je gemak voelt. Ze denkt goed met je mee en schiet echt fantastische beelden. Wij zijn helemaal verliefd op de foto's en zouden Wianda dan ook zeker aan iedereen aanraden!

"Ze denkt met je mee EN SCHIET ECHT FANTASTISCHE BEELDEN!"

SANNE & STEVIE

Wat heb jij toch een talent. Echt iedere foto zo prachtig. De foto’s hebben ons weer helemaal terug gebracht naar IJsland. Zoooo mooi! Echt er zijn een paar foto’s waar ik het ‘moment’ en gevoel even vergeten was, maar door jou kwam dat weer helemaal terug. Hoe jij als fotograaf bezig bent dat je passie voor je vak hebt en dit echt met heel veel liefde doet. Ben zo blij dat we jou hebben leren kennen. Je bent echt een topper en zo'n lief goed mens.

"ben zo blij DAT WE JOU HEBBEN LEREN KENNEN!"

top

Copyright © 2021 Wianda Bongen Photography
Based in the Netherlands, available worldwide.