Niemand wil als

onvergetelijk

Klaar om 

 Te worden in jouw branche?

Vanuit mijn expertise in storytellend ondernemen help ik je aan een onuitwisbare indruk, door het creëren-  en strategisch sterk positioneren van een onderscheidend merk. Zodat je de onverdeelde nummer één van je niche wordt.

eindigen

eendagsvlieg

Je ben ambitieus, weet wat je wilt, maar bent onderweg een beetje blijven hangen in de sfeerloze middenmoot ...

Het is tijd om je werk niet meer 'voor zichzelf' te laten spreken, maar het de stem te geven die het verdient. Leer je hart naar buiten praten.

Die middenmoot waarin de creativiteit volledig weg lijkt te zijn en ondernemers massaal verzanden in veel van hetzelfde. ⁣⁣Je weet dat je meer kunt dan dat. Het is tijd om je hoofd boven het maaiveld uit te steken en te laten zien wie jij bent. 

Creëer van je merk een onvergetelijke ervaring. Zodat het de juiste mensen voedt, inspireert, aanzet, fomo geeft.

Zodat ze erbij willen horen.
Bij jou, bij jouw bedrijf. 

Waar ben jij?
Wat is jouw verhaal?

Ik kan niets anders zeggen dan dat

dit op je lijf geschreven is

Hi, ik ben wianda

Door mijn jarenlange ervaring als geschoold theatermaakster heb ik een bak aan ervaring, kennis en expertise op het gebied van storytelling, psychologie en mindset. Dit in combinatie met de strategieën die ik toepas, mijn inlevingsvermogen, mensenkennis en mijn ervaring als creatief ondernemer maken mij onderscheidend binnen mijn niche als mentorcoach

Ik houd je een spiegel voor, doorgrond je feilloos en schroom niet om mijn ongezouten, eerlijke mening te geven als het nodig is.

Met mij samenwerken is meer dan een zakelijke transactie. Ik ga voor een duurzame relatie van mens tot mens. No worries, ik ga je tijd niet verdoen met onnodig geneuzel, maar ben wel nauw betrokken en oprecht geïnteresseerd. 

Ik help je aan een onuitwisbare indruk, door het creëren- en strategisch sterk positioneren van een onderscheidend merk, die zorgt voor een onvergetelijke ervaring bij jouw klanten. 

Met een scherpe pen en open vizier deel ik over wat mij beweegt en beroerd in fragmenten, korte open brieven en alledaagse overpeinzingen.

  Thin Skin

  success verhalen

  REBECCA KARSSIES

  "Hoe je mensen in je hart sluit, ze de ruimte geeft om zichzelf te mogen zijn."

  Je openheid, je menselijkheid, je lach, je traan. Hoe je mensen in je hart sluit, ze de ruimte geeft om zichzelf te mogen zijn. Je bent een topwijf. En ik kan niets anders zeggen dan dat dit op je lijf geschreven is.

  ANNICK ROZA

  “Wanneer je een coach zoekt die naar de oppervlakte van je bedrijf kijkt, moet je niet bij Wianda zijn.”

  Durf je echt verder te kijken en de diepte in te gaan, op weg naar een bedrijf welke nog beter aansluit bij jou als fotograaf of (creatief) ondernemer, dan is zij zeker de persoon die je naast je wilt hebben en je daarbij kan begeleiden!

  Ben je klaar om jezelf - en daarmee je bedrijf te

  Ontrafelen?

  Ik help je daar graag bij.