coaching, retreats & trainingen

Ik help (creatieve) ondernemers uit de sfeerloze middelmatigheid. 

online training

StoryLAB.

Storytelling is de makkelijkste manier om je te onderscheiden van de rest en zo vanuit een authentiek basis te bouwen aan een sterke personal brand. Word een storyteller waar mensen halsreikend naar uitkijken.

Lees verder

Ik help je aan een onuitwisbare indruk, door het creëren- en strategisch sterk positioneren van een onderscheidend merk, die zorgt voor een onvergetelijke ervaring bij jouw klanten. 

retreat

Vita Creative Retreats

Ontdek een nieuwe creatieve speelsheid in jezelf, vind rust en balans in de hectiek van het ondernemende leven en laat je inspireren door de prachtige omgeving. Onze programma's zijn zorgvuldig samengesteld om je te helpen groeien als mens en maker.

Lees meer

(LIVE) TALK

SPEAKING

Zoek je een spreekster voor je event? Een externe aanvuling voor je workshop? Ik kom met liefde praten over mijn passie rondom storytellend ondernemen, fotografie en het (creatief) ondernemerschap. Neem even contact op voor meer informatie. 

Neem contact op

live event

The Art of Realness

Een of twee keer per kalenderjaar organiseer ik in een theater ergens in Nederland een live event. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe data voor 2024? Zet jezelf op de lijst hieronder en je krijgt als eerste de kans een plekje te reserveren. 

Coming soon

Online Training Storylab.

Mijn nieuwe online training StoryLAB is vanaf nu te koop. Word een storyteller waar mensen halsreikend naar uitkijken.