Mensen kopen verhalen

Dus waar ben jij?
Waar is jouw verhaal?

Dus waar ben jij?⁣
Waar is jouw verhaal?⁣

Tijd om dat te ontrafelen.

Niemand wil als

Je bent goed in wat je doet, maar je voelt aan alles dat je blijft hangen in veel van hetzelfde. Je laat je werk ‘voor zich’ spreken en als iemand je vraagt waarom je doet wat je doet, kom je niet verder dan het benoemen van het uiteindelijke resultaat van je dienst of product. Precies daar gaat het mis; want dit doet vrijwel iedereen.

Wanneer je enkel focust op wát je doet, zul je nooit de massa ontstijgen. Je bent en blijft dertien in een dozijn, de massale middenmoot. Je plafond is na een paar jaren ondernemen bereikt en het lukt je niet jezelf te ontgroeien, laat staan je concurrentie. Je blijft in cirkels rondlopen. Voelt je gefrustreerd en machteloos. 

Laat het niet zover komen.

 eendagsvlieg

eindigen. 

Wat jij nodig hebt is een onvergelijkbaar, gelaagd en relevant merk.

One of a kind, net zoals jijzelf. 

Hoe jij jezelf als merk of ondernemer neerzet, maakt het verschil tussen opvallen in de massa of meedrijven met de stroom.

Het beste fundament voor een ijzersterk merk is het hebben, uitdragen én sterk positioneren van een goed verhaal die is gebaseerd op de essentie van wat je doet.

Een verhaal waarmee je de juiste mensen inspireert, zodat die tot actie overgaan, om vervolgens loyaal te worden én blijven aan je merk.

Dat is niet iets wat je tot slot als leuke versiering toevoegt aan je onderneming; het is de basis van een solide bedrijf. Alle keuzes die je vervolgens maakt, welke richting je ook uitgaat; je kan altijd terugvallen op dit fundament. Onderschat dit niet, het is duurzaam ondernemen op niveau. ⁣

Het is tijd om je werk niet meer voor zichzelf te laten spreken, maar het de stem te geven die het verdient. Zodat je jezelf onderscheidend kunt neerzetten en mensen zich aan jouw merk kunnen verbinden, waardoor je klanten jouw als de enige juiste optie zien.

Daarvoor moet je een goede verhalenverteller worden en weten wat een goed verhaal inhoudt. Maar je moet vooral ook weten hoe je dat verhaal strategisch inzet om jouw merk te versterken.⁣ Zodat je moeiteloos jouw ideale klant bereikt.

Ben jij klaar om een onuitwisbare indruk achter te laten met een uniek merk waar niemand omheen kan?

Ik kan strooien met scorende cijfers, maar voor mij ligt de grote waarde van dit traject rondom de reacties en inzichten hieronder

"Door het traject durf ik te dromen, groter dan ooit"

“Fijn dat je zo geduldig en vol vertrouwen blijft. (..) helpt mij om dat ook te blijven”

"Allemaal punten die helpen aan leven zoals ik dat graag wil"

kind words

“I didn't think it would be worth it. It was. I didn't think it would work for me. It did. I didn't think I'd be *that* success story. I am. ”

Lorem ipsum dolor amet pickled roof party artisan cray organic. Succulents cloud bread food truck glossier cardigan celiac vegan dreamcatcher selfies neutra forage. Street art biodiesel echo park man braid banjo YOLO. Pork belly everyday carry keytar biodiesel, letterpress ennui shoreditch vegan.

- CAMILLE S.

er is hier voor doorsnee

Er is hier voor

Je omzet, aantal volgers of jaar ervaring doen me weinig.
Ik hanteer een andere maatstaf om te bepalen of wij een match zijn.

doorsnee

middelmatigheid

geen ruimte

lieve woorden

“Vanaf sessie één wist ik al; ik wil meer na dit traject. Dus stap ik met alle liefde in een vervolgtraject. ”

Geen bedrijf dat ik moest dienen, maar een bedrijf dat mijn wensen en idealen kon dienen. Het aantrekken van klanten die volledig bij mij passen en het uitdragen van mijn eigen unieke ik, mijn eigen stem.

Als coach is Wianda iemand die niet ja en amen zegt, maar je met eerlijke feedback verder helpt. Iemand die de kern weet te raken & in mijn soms ietwat warrige hersenspinsels de structuur kan aanbrengen. En ja, je zult als coachee ook echt zelf aan de slag moeten, maar geloof me… je wil niets liever dan dat na een sessie met Wianda. 

- Isabelle de Koster

kind words

“I didn't think it would be worth it. It was. I didn't think it would work for me. It did. I didn't think I'd be *that* success story. I am. ”

Lorem ipsum dolor amet pickled roof party artisan cray organic. Succulents cloud bread food truck glossier cardigan celiac vegan dreamcatcher selfies neutra forage. Street art biodiesel echo park man braid banjo YOLO. Pork belly everyday carry keytar biodiesel, letterpress ennui shoreditch vegan.

- CAMILLE S.

Als mentorcoach in storytellend ondernemen ben ik er voor diegenen die bereid zijn zichzelf binnenstebuiten te keren, om vanuit daar hun merk strategisch, gelaagd en met inhoud op te bouwen.⁣ 

Ik leef niet in concept versies, heb nooit aan een plan b gedaan en schrap alle middelmatigheid vakkundig uit mijn leven.Zodat ze niet blijven hangen in de troosteloze middenmoot maar zichzelf sterk positioneren, waardoor klanten hen als de enige juiste optie zien, omdat er simpelweg geen tweede te vinden is.

Mijn passie komt vanuit de innerlijke drive het altijd net even anders te doen, zonder compleet uit de bocht te vliegen.


Dat wens ik jou ook.

om ambitieuze ondernemers te helpen bij het creëren en uniek positioneren van een onderscheidend merk vanuit een persoonlijke benadering.

Het is mijn missie

Daarvoor is meer nodig dan enkel een goed brand verhaal, een flink portie zelfvertrouwen en een goed eindresultaat.

Als jij jezelf als een serieuze speler wilt positioneren, onvergelijkbaar binnen je markt, moeten je visie en persoonlijkheid een prominente plek innemen binnen je bedrijf.

Zodat je moeiteloos boven je concurrentie uitstijgt, echt opvalt en alleen nog klanten aantrekt die perfect bij je passen.


Mijn why

Die jou als de enige juiste optie zien, omdat er simpelweg nergens een tweede zoals jij te vinden is.

er zijn er maar een paar die een

Er zijn er maar een paar

Iedereen kan de KVK binnenstappen en zichzelf ondernemer noemen, maar

die een

onuitwisbare

indruk 

 achterlaten

EN ON TOP OF MIND BLIJVEN BIJ HUN KLANTEN.

Ik geloof niet in een one size fits all.

Voor een onuitwisbare indruk is meer nodig dan een KVK inschrijving en een goed eindproduct.

In mijn coachingstraject Ontrafeld werken we samen aan het sterk neerzetten van jouw merk. Waardoor je echt opvalt, alles wat je maakt een bonk aan inspiratie wordt en je ideale klant niet meer om je heen kan.

Met als resultaat een loyale groep mensen die zich moeiteloos aan je wil verbinden en meer voldoening uit je werk omdat alles wat je doet, maakt of zegt klopt bij wie jij bent als mens.

Ik maak elk traject afzonderlijk op maat en geloof niet in een one size fits all. Precies dit maakt mijn aanpak, traject en strategie uniek en one of a kind.

Je leert tijdens Ontrafeld jezelf onderscheidend en onvergelijkbaar positioneren als expert van jouw vakgebied. We gaan je merkboodschap glashelder verwoorden en deze vervolgens strategisch neerzetten, zodat niemand meer om je heen kan en er voor je klanten geen tweede optie denkbaar is.

kind words

“I didn't think it would be worth it. It was. I didn't think it would work for me. It did. I didn't think I'd be *that* success story. I am. ”

Lorem ipsum dolor amet pickled roof party artisan cray organic. Succulents cloud bread food truck glossier cardigan celiac vegan dreamcatcher selfies neutra forage. Street art biodiesel echo park man braid banjo YOLO. Pork belly everyday carry keytar biodiesel, letterpress ennui shoreditch vegan.

- CAMILLE S.

SUCCES VERHALEN

“Je weet zo goed hoe je iemand een spiegel voor kunt houden.”

Met de juiste vragen, weten wanneer je nog net wat dieper kunt graven, en dat alles doe je met zoveel geduld, liefde en inlevingsvermogen wat direct vertrouwd en veilig aanvoelt.

Daardoor durfde ik ook zelf diep te gaan, echt, echt, eerlijk zijn tegen mezelf en alles wat diep van binnen al jaren borrelt, nu eindelijk delen met iedereen die het wil horen. Dat is wat ik nodig had, merci lieve Wianda.

— Carol Eijck

“Tot in de kern komen, dat is jouw kracht”

Ik ben zo blij met jou al coach! Dankbaar dat jij met me mee wil denken en me wilt begeleiden. Ik realiseer me dat ik die onzekerheid nu van me af moet meppen en hup; actie in de tent en staan voor wie ik ben. Je bent een topper en jij kunt nog zoveel vrouwen helpen. Ze ontrafelen, tot de kern komen. Dat is jouw kracht. 

—Sanne Bastings 

"Weet dat als je bij Wianda voor een coaching traject gaat je er echt een maatje bij hebt." 

Ze wist mij te triggeren om mijn verhaal dieper te vormen en mijn stijl en visie naar boven te halen op een gevoelige en fijne manier. Niet eentje die meepraat, maar ook een spiegel voor houd.  Ik heb 2 trajecten bij haar gevolgd die ik ZEKER nog een keer zou over doen. Weet dat als je bij Wianda voor een coaching traject gaat je er echt een maatje bij hebt die jouw krachten ziet. Ze laat je zien waar jij in uitblinkt en dat is echt een heel fijn en waardevol gevoel.

— Yara Brouwer

Dan is mijn traject het antwoord.

Hoe kan ik mezelf kwetsbaar en tegelijk als inspirerend expert neerzetten?

Hoe creëer ik een onuitwisbare indruk zodat de juiste mensen zonder twijfel ja zeggen?

Hoe zorg ik dat geld geen rol speelt in de keuze of iemand met mij wil samenwerken? 

Hoe trek ik de juiste klanten aan en creëer ik loyaliteit zodat ze blijven terug komen?

Hoe word ik persoonlijk zonder dat het als een openbaar dagboek voelt?

Hoe ervaar ik meer voldoening en vrijheid in het ondernemerschap zonder consessies te doen?

Word je gefrustreerd van deze telkens terugkerende vragen?

“Als coach is Wianda iemand die niet 'ja en amen' zegt, maar je met eerlijke feedback verder helpt.”

— Isabelle de Koster

DE PRAKTISCHE DETAILS

Kwartaal Knaller

Persoonlijke vragenlijst

3x maandelijkse coaching calls 

Tussentijds vrijblijvend chat support

Investering is €1950 te betalen in 3 termijnen van €650

Half jaar traject +

Persoonlijke vragenlijst

5 x maandelijks coaching call

Investering is €3900 te betalen in 6 termijnen van €650

Tussentijds vrijblijvend chat support

Wanneer je creatief ondernemer bent (en je bedrijf minimaal 3 jaar bestaat) kun je in aanmerking komen voor voor een werktuig PPO (maximaal €2000 per kalenderjaar)

JE KUNT ZELF KIEZEN WELK TRAJECT HET BESTE BIJ JE PAST. WANNEER JE VOOR HET HALF JAAR TRAJECT KIEST, KUN JE NA EEN HALF JAAR PER KWARTAAL VERLENGEN.

Uitgebreide kickstart sessie

ONTRAFELD

DE PRAKTISCHE DETAILS

COACHINGSTRAJECT

Ticket voor the Art of Realness

Kwartaal verlenging

Na 6 maanden per kwartaal verlengbaar

hoe werkt het?

01

Let's meet.

Voel jij na het lezen een vuurtje in je branden en denk je dat wij een match zijn? Plan gratis een gesprek in. Je ontvangt vervolgens een vragenlijst en aan de hand daarvan hebben we een vrijblijvende strategie sessie om te bepalen of ik op dit moment de juiste persoon voor je ben. 

02

That's a yes!

Zeggen we volmondig ja? Welkom bij Ontrafeld! Komend half jaar zit ik in je broekzak, sta ik naast je en gaan we samenwerken aan je bedrijf.

03

Months of growth.

Je kunt kiezen uit een kwartaal of half jaar traject. Kies je voor het 6 maanden traject, dan kun je na afloop vrijblijvend verlengen, mocht je daar behoefte aan hebben.

“Ik ben zo mega fucking blij dat ik voor jouw opleidingstraject heb gekozen!”

Alles gaat zoveel harder nu. Het is even investeren, maar verdient zich zo weer terug omdat alles veel sneller gaat, dan dat ik op eigen houtje verder was gegaan. En het is ook gewoon heel tof om samen te kunnen sparren. Iemand die meekijkt, meedenkt, meekijkt en zegt dat ze trots op je is. 

-  Lisanne de graaff

kind words

“I didn't think it would be worth it. It was. I didn't think it would work for me. It did. I didn't think I'd be *that* success story. I am. ”

Lorem ipsum dolor amet pickled roof party artisan cray organic. Succulents cloud bread food truck glossier cardigan celiac vegan dreamcatcher selfies neutra forage. Street art biodiesel echo park man braid banjo YOLO. Pork belly everyday carry keytar biodiesel, letterpress ennui shoreditch vegan.

- CAMILLE S.

VRAGEN

Hoe weet ik zeker dat dit traject op dit moment bij me past?

Tijdens een vrijblijvende strategie sessie bekijken we samen je huidige situatie en geef ik feedback en tips over waar eventueel verbetering mogelijk is. Ik zal altijd eerlijk zijn als ik het gevoel heb dat dit niet het juiste moment voor je is om in te stappen. Het moet van beide kanten kloppen, zo simpel is het. Ik heb er net zo weinig aan als jij wanneer je in mijn traject stapt en vervolgens blijkt het de verkeerde keuze te zijn. Dat geeft ons beide geen energie, dus ik reik je met liefde alle middelen aan om zo een goede keuze te kunnen maken. 

Moet ik ergens aan voldoen om in je traject te kunnen stappen?

Nee. Ik stel geen omzet eisen als je daarop doelt. Wel vraag ik toewijding en commitment. Ik wil dat we er allebei wat aan hebben; dat jij er alles uithaalt wat erin zit en ik daarin de beste optie voor je ben. Vandaar dat ik altijd een strategie sessie wil van te voren. Zo leren we elkaar kennen en krijgen we allebei een goed beeld van wat er mogelijk is.

en daarmee je bedrijf

Ontrafel

jezelf

Het is tijd om het anders te doen dan de rest. Daarmee creëer je een onderscheidend merk, waar niemand omheen kan. ⁣Zodat jij boven dat maaiveld uitstijgt, echt opvalt en alleen nog maar klanten aantrekt die perfect bij je passen en jou als de enige juiste optie zien.