WEBSITE: WWW.WIANDABONGEN.COM
EMAIL: INFO@WIANDABONGEN.COM
TEL: +31 (0)6 24 66 88 81
KVK NR: 59999497

het is zo fijn wanneer couples mij meenemen in hun ideeen en plannen voor hun grote dag.. IN DE VELE AANVRAGEN DIE IK KRIJG ZIJN HET DIEGENE DIE MIJ MEENEMEN IN HUN VERHAAL, TIJD HEBBEN GENOMEN MIJ HUN IDEEEN TE VERTELLEN EN LEUKE VERHALEN VERTELLEN OVER HEN TWEE WAARVAN IK METEEN WEET, WIJ WORDEN IN NO-TIME VRIENDEN!

Contact

Get in Touch with me

Ik heb lang gezocht naar wat mij nou zo aanspreekt binnen de fotografie. Wat maakt mij gelukkig, waar geloof ik in als fotograaf?  WAT IK ONTDEKTE IS DAT HET VOOR MIJ SAMEN KOMT IN CONTACT, DE CONNECTIE. IK WORDT ENORM GELUKKIG VAN HET VASTLEGGEN VAN DIE SPONTANE, AVONTUURLIJKE, LIEFDEVOLLE MOMENTEN SAMEN. IK WIL JULLIE VEEL MEER MEEGEVEN DAN ALLEEN MOOIE PLAATJES.

MIJN WERK PAST HET BESTE BIJ KLEINE, INTIEME BRUILOFTEN 
WAAR OOK TER WERELD. WANNEER JULLIE KIEZEN VOOR EEN WEEKENDBRUILOFT OF EEN REIS NAAR EEN PRACHTIGE LOCATIE DIE VOOR JULLIE SPECIAAL IS, DAN REIS IK DOLGRAAG MET JULLIE MEE. 

Bruiloften beginnen bij €1800,- | Shoots bij €350,-

Ik kom binnen 48 uur bij je terug. Check ook zeker even je ongewenste mail mocht je geen reactie krijgen, soms beland ik daar helaas in! In de tussentijd, neem gerust een kijkje op mijn blog pagina vol verhalen: 

Yay, Dank je wel!

Blogpage

STAY IN TOUCH