Net even anders dan je gewend bent. 

Tegendraadse

Lifestyle

Reportage

Want weet je ... 

Denk eens na over hoe je je dit seizoen van je leven wilt herinneren. Familiefoto's of zwangerschapsreportages hoeven niet langer keurig en kreukloos.


Het hoeft niet langer cliché. 

Rode wangen vertellen een levenslustig verhaal. Het vuil beschrijft het geluk van een onbekommerd leven. Een schaterlach schetst het pure geluk van jullie samen. In je buik groeit jullie toekomst. Je troostende, zorgende, dragende handen verraden de grootte van je moeder- of vaderhart.

Net zoals het honderd keer routinematig snoeten poetsen, brandjes blussen, tranen drogen en met woorden je kinderen liefkozen dat doen. 

Misschien zijn die alom bekende tropenjaren niet perfect. Gaat je zwangerschap niet volgens het boekje. Is het ongepolijste alledaagse vooral overleven op standje automatisch en jezelf routinematig door de dagen slepen.

Maar dit seizoen is kostbaar en verdiend een waardige plek in het album.

Omdat niets blijft zoals het is en de tijd zijn werk vakkundig en veel te snel doet. 

Dus draag ik graag zorg voor die tijdcapsule aan herinneringen. Vol met alledaagse tussendoor momenten, die zonder terughoudendheid laat zien hoe jullie leven is en wat je zo kenmerkt. Een tijdloze fotodocumentatie van je huidige realiteit. 

Tijdcapsule

Ben jezelf, vergeet de camera en geniet van het moment, dan doe ik de rest. 

Wat er van jou wordt verwacht?

Tegendraadse fotoreportages die je voelt.


Tarieven

De kosten voor de lifestyle reportage zelf zijn €225. Zodat je de beelden ontvangt, kan je kiezen uit verschillende collecties met digitale foto’s en een print credit die te besteden is in mijn online shop vol prachtige producten van hoogwaardige kwaliteit. 

2u fotografie
Online fotogalerij
Printcredit
De eerste 50 km reiskosten

Collecties starten vanaf €550 en zijn altijd inclusief: 

Neem even contact op om mijn uitgebreide brochure te ontvangen. 

Ben je opzoek naar een

non - traditioneel

documentair fotograaf

om een onderscheidende, persoonlijke reportage te maken van jullie huidige leven? Vul mijn contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.