Unleash your brandstory.

Brand Photography

Art Direction

Concept Creator

Brandstories

Living

Unleash your brandstory.

Er is namelijk geen sterkere connectie mogelijk als basis voor een oprechte, emotionele verbinding. Ben je klaar om het verhaal van jouw merk op een persoonlijke manier uit te dragen?

Je merk is nergens zonder passend beeldverhaal. 

Je wilt je brand op een onderscheidende manier uitdragen en jezelf uniek positioneren, maar tegelijk ook een merk creëren waar mensen zich emotioneel in herkennen en aan kunnen verbinden. 

Met mijn Living Brandstories sla ik een brug tussen deze twee. Ik vertaal het verhaal van je werk naar een visuele vertelling van je merk. 

Door het creëren van een verhalende fotoreportage van jouw merk. Die je onthoud, die je voelt en die ervoor zorgt dat je opvalt, zodat mensen zich moeiteloos aan je merk verbinden. 

Mijn brand documentaties zijn speciaal voor ondernemers met een hoge standaard. Die niet klakkeloos elke trend opvolgen, maar doelgericht en vol liefde werken aan een sterk, gelaagd merk. Die graag buiten de lijntjes kleuren, impact willen maken en hun doelgroep daarbij op een visuele manier willen prikkelen en inspireren.

Met andere woorden; die klaar zijn om de status-quo te doorbreken. Onconventioneel en vanuit hun veelzijdige persoonlijkheid. 

Je verhaal komt tot leven.

Je verhaal komt tot leven via beeld en je valt op tussen de massa, waardoor je boodschap blijft hangen bij je ideale klanten. 

Je merk wordt menselijk.

Je wordt menselijk en de connectie met je doelgroep vergroot, waardoor klanten zich emotioneel aan je merk kunnen verbinden. 

Je wordt onthouden.

Je wordt onthouden, omdat je met je verhaal en branding rechtstreeks tot de verbeelding spreekt. 

Ik help je bij het maken van de vertaalslag van je visie en persoonlijkheid naar een verhalende fotoreportage van je brand.

Met als resultaat:

no. 01

Living brandconcept.

Tijdens een uitgebreide one - on - one sessie als start van onze samenwerking geven we concreet woorden aan jouw statement en visie. Aan de hand van jouw verhaal creëer ik een speciaal op maat gemaakt living brand concept, waarin jouw merkverhaal visueel tot leven komt. 

Zodra je concept staat, is het tijd voor mij om een passend team samen te stellen en gaan we op zoek naar de perfecte locatie voor de reportage. Dit zal altijd op een voor jou dierbare plek zijn. Bijvoorbeeld het tuinhuisje zijn waar je veel komt, je ouderlijk huis, een vakantiewoning, je kantoor of zelfs gewoon je huiskamer.

Ik werk altijd vanuit een persoonlijke benadering zonder afbreuk te doen aan je expertise. Ik verlies de realiteit niet uit het oog, maar zoek wel de randjes op, waardoor je geen doorsnee brand reportage geleverd krijgt, maar een fotoserie die onderscheidend is, net zoals jijzelf.

no. 02

Unleash your brandstory

Samen met een top team zorgen we dat zowel de locatie als jijzelf ten volle tot zijn recht komen en je merkboodschap in elk detail voelbaar is. We ontzorgen je op deze dag zoveel mogelijk en aan alles wordt gedacht. Wij gaan aan de hand van ons zorgvuldig uitgewerkte concept een reportage fotograferen, waarmee je merk zonder woorden een stem krijgt die nog lang zal na-echoën. 

no. 03

The after.

Binnen zeven dagen na de reportage ontvang je de voorselectie waaruit jij je eigen favoriete beelden kunt kiezen, die ik vervolgens stuk voor stuk zorgvuldig nabewerk en van een vleugje magie voorzie. Binnen drie weken zit het eindresultaat in je inbox; een visuele documentatie van jouw ondernemersverhaal.

het Stappenplan

Herken jij jezelf? 

Jij wilt niet in clichés vervallen of klakkeloos de heersende instagram trends volgen.

Je bent op zoek naar een fotograaf die met je meedenkt en conceptueel sterk is. Waardoor de uiteindelijke fotoserie niet alleen esthetisch is, maar ook verbindt en verkoopt.

Je wilt een persoonlijk inkijkje in je leven geven om zo toegankelijk en benaderbaar te worden voor je doelgroep, zonder het kodak familiealbum gevoel.

Je loopt er tegenaan dat het aanbod veel van hetzelfde is, terwijl je juist op zoek bent naar een uniek concept, waarmee je jezelf onderscheidend kan positioneren.

Je bent op zoek naar iemand die jouw persoonlijkheid kan vangen in al haar veelzijdigheid, zonder dat dit afbreuk doet aan je expertise. 

Dan is mijn Living Brandstory perfect voor jou. 

Boek een gesprek

Ben je op zoek naar een fotograaf 

Die het verhaal van je 

moeiteloos weet te vertalen

Dan kan ik je helpen. Benieuwd naar de mogelijkheden om met mij samen te werken? Vul mijn contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

naar een documentatie van je
 zoals niemand anders heeft? 

merk

werk