Toen ik na mijn eerste buitenlandse bruiloft (die in Italië aan het Gardameer plaatsvond) in mijn huurauto terug naar mijn hotel reed, liepen er tranen van geluk over mijn wangen. Ik wist: dit is wat ik wil en wat mij gelukkig maakt. Met veel plezier reis ik de wereld over om ook bruiloften buiten onze landgrenzen vast te leggen. Het is enorm bijzonder om aanwezig te mogen zijn op vaak intieme bruiloften op de meest adembenemende locaties, overal ter wereld. En dat ik twee grote passies - reizen en fotografen - kan combineren, vind ik fantastisch.

trouwen in italie

Trouwen aan het Gardameer, een intieme bruiloft in Toscane, een elopement in Umbrie of trouwen op het prachtige eiland Sardinië. Trouwen in Italië is voor veel mensen een droom. En ik kan uit ervaring zeggen dat het geweldig is! Een intiem weekend de liefde vieren met je geliefden omringt door olijfbomen, de beste wijnen, verrukkelijk eten en het mooie weer niet te vergeten is een ervaring die ongekend bijzonder is. Ik heb mijn hart verloren aan Italië en ben echt dol op de sfeer die een Italiaanse bruiloft met zich mee brengt.

Trouwen aan het Gardameer - Daniel&Nathalie
Een loveshoot in Puglia - Raisa&Erik
Elopement in Puglia, Italie bij Masseria Montenapoleone

De meeste recente blogs over trouwen of reizen in Italie. 

Gaan jullie trouwen in Italië en zouden jullie mij graag mee willen nemen als fotograaf? Stuur mij een berichtje via het contactformulier en je krijgt mijn brochure met alle info zo snel mogelijk thuis gestuurd! Wie weet zien we elkaar op jullie Toscane bruiloft!

Wij gaan trouwen in Italië!

Een italiaanse bruiloft

Mijn werk is een weerspiegeling van wie ik ben en vertelt veel over hoe ik in het leven sta en hoe ik de wereld zie. Ik kan genieten van een avond met vrienden of de Italiaanse keuken. Een wijntje rood of wit, maar ook een fijn boek of een mooie zomeravond maken mij gelukkig. Ik heb mijn hart verloren aan Italie met al haar glorie, prachtige uitzichten en idyllische straatjes. De Italiaanse keuken is mijn absolute favoriet! De passie en liefde die ik heb voor mijn werk en voor mijn bruidsparen is intens. Ik ga voor jullie door het vuur en doe er alles aan om jullie op je gemak te stellen en jullie een fijn gevoel te geven. Dat ik voor mijn werk de wereld rond mag reizen om de mooiste verhalen vast te leggen is een droom die uitkomt. 

This is me!

Copyright © 2020 Wianda Bongen Photography
Based in the Netherlands, available worldwide.